1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tallinnas esineb Ülemaailmse Rahu Laulu sõnumikandja Tina Malia
Tallinnas esineb Ülemaailmse Rahu Laulu sõnumikandja Tina Malia

Tallinnas esineb Ülemaailmse Rahu Laulu sõnumikandja Tina Malia

31. augustil kell 19-21 toimub KuMu Auditooriumis kontsert “An Evening with Tina Malia in Tallinn”. Tina Malia võitis 2016. aasta Ülemaailmse Rahu Laulu auhinna neljas kategoorias, mistõttu võib teda lugeda armastatuks teerajajaks, kasvatamaks kogukonda, mis ühendab inimesi ülemaailma, kes soovivad harmoneeruda ennast emakese Maaga, väljendades seda läbi kunsti, tervise, hariduse ja muusika.

Multiandekas Malia kasutab enda artistlikku annet nii laulude kirjutamiseks, pillide mängimiseks kui ka produtseerimiseks, et väljendada enda sisemist kiirgust eriliselt avara loovusrikkusega. Tema hääl, kui tavatu puhtusega instrument, on õrn kui ingli ohe ning samas võimas kui ookeani müha. Tina hellitab südant läbi enda originaalkompositsioonide sõnadega, mis ülendavad ja muusikaga, mis inspireerib.

Tina Malia võitis 2016. aasta Ülemaailmse Rahu Laulu auhinna neljas kategoorias.

Tema ema, tuntud pianist ja ooperilaulja Lõuna-Koreast, oli Tina liikumapanev jõud klassikalises muusikalises hariduses ning tema isa oli see, kes ostis talle kitarri 15-aastaseks saamise puhul ja julgustas teda järgima enda muusikalist uudishimu.

Isa ostis Tinale kitarri 15-aastaseks saamise puhul ja julgustas teda järgima enda muusikalist uudishimu.

Tina võitis tunnustust juba pärast oma esimese plaadi “Shores of Avalon” esitlust ning tänu maailma esiloitsija Jai Uttalile, kellega asus koos laulma, sai ta osaks rikkast sanskriti mantrate spirituaalsest traditsioonist.

“Muusikal, läbi enda õrna ilu, on võime vabastada süda, kõrgendada hinge ja ühendada kogukonnad üle kogu maailma. Kui me koguneme, et koos laulda, tantsida, palvetada ning mäletada meie ühtekuuluvust elu ja üksteise vahel, oleme võlutud armastusest, mis liigub läbi heli. Ma ei saa mõelda paremat viisi veeta enda aega, kui jagada seda rõõmu,” räägib Tina Malia.

Tina Malia: Muusikal, läbi enda õrna ilu, on võime vabastada süda, kõrgendada hinge ja ühendada kogukonnad üle kogu maailma.

Tina kõikehõlmav maailmavaade ja kunstiline perspektiiv on viinud teda koostööni nii stuudios kui elava muusika näol mitmesuguste ikoonartistidega nagu poplaulja India.Arie, austusväärsete loitsimisartistidega nagu Deva Premal & Miten, maailmamuusika lemmikutega nagu Omar Faruk Tekbilek ja Idan Raichel, EDM trailblazer, Bassnectar, ning üks armastatumaid laulukirjutajaid Kenny Loggins.

Pileteid Tina Malia kontserdile saab Piletilevist

Head Uudised GoodNews