1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tallinnas esineb Eckhart Tolle suur lemmik Praful
Tallinnas esineb Eckhart Tolle suur lemmik Praful

Tallinnas esineb Eckhart Tolle suur lemmik Praful

Tallinnas Mustpeade majas esineb 28. septembril flöödi- ja saksofonivirtuoos Praful, keda bestselleri „Kohaloleku jõud“ autor Eckhart Tolle on mitmeid kordi oma esinemistele muusikat mängima kutsunud ning öelnud, et tema muusika on „erakordselt ilus ja sügavalt puudutav“.

Prafuli kontserdid sünnivad spontaanselt, ühisloomingus kuulajatega. Ta mängib helilõigu, salvestades selle kohapeal, siis järgmise, kasutades erinevaid pille, lauldes ise või kuulajaid kaasates. Seejärel miksib Praful nendest erinevatest helikihtidest loop’imise ja erinevate efektide abil terviku, mis kõlab nagu bänd.

Ühel hetkel on Prafuli kontsert rahulik ja ülendav, siis ekstaatiline ja vastupandamatult tantsima panev. Lisaks flöötidele ja saksofonidele kõlavad ukulele, meloodika, sansula, xalam, kanjira ja teised löökpillid.

Praful on olnud muusik üle 20 aasta (jazz, soul, dance, india, maailmamuusika). Ta on armastatud esineja jooga- ja tantrafestivalidel, kakaotseremooniatel, pühadel kogunemistel. Juba mitmeid aastaid on ta loonud muusikat mantralauljatele Deva Premal & Miten ning salvestanud kaks albumit lauljatar Peruquois’ga.

Piletid on müügil Piletilevis.

Head Uudised GoodNews