1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Tallinnas avati täna südameid täis pood Särtsuv Süda
Tallinnas avati täna südameid täis pood Särtsuv Süda

Tallinnas avati täna südameid täis pood Särtsuv Süda

Tallinnas Aia tänaval avati 22. novembril kauplus Särtsuv Süda, kus kõik asjad on südamekujulised või südamega seotud.

Südametepoe idee tuli Lily Seppingile aasta tagasi. „Kord võttis mul lapselaps kätte ja luges ära, et meil kodus on 136 südant erineval kujul. Südamed on nii loomulik osa minust, et ma ise ei ole märganudki, et neid üksjagu kogunenud,“ räägib ta.

Lily paar päeva laagerdas mõtet, siis rääkis abikaasale, et tahab teha sellist poodi. Lily abikaasa Mati Sepping on küll legendaarne filmimees, filmilevitusfirma Estinfilm omanik, aga sellist kino polnud ta veel näinud. Aasta on möödas ja pood valmis. Internetist veel ei leia, aga küll jõuab. „Süda on minu jaoks usk, lootus ja armastus. Süda ühendab kõiki emotsioone,“ arvab Lily.

Avamisele olid lisaks teistele külalistele tulnud Dave Benton ja Sissi Nylia Benita. „See on maailma armsaim pood!“ ütles Sissi. „Seal on super hea ja soe õhkkond. Ja ükskõik kui imelik see ka ei kõla on seal kodune tunne.“

„Tahtsin teha midagi sooja ja erilist. Osa kaupa on pärit Saksamaalt, aga suur osa on kohalik käsitöö. Palju olen ka ise teinud. Oskan õmmelda, kududa, heegeldada ja floristina teha ka punutisi ja lauakaunistusi,“ sõnab Lily.

Poe ehteks on vintage täispuidust kapid kümnete sahtlikestega, kus on hea hoida väiksemaid esemeid: südamekujulised heegeldatud jõuluehted, lõhnapadjad, kaardid.

Poes on ka südamekujulised pildiraamid, diivanipadjad ja palju muud omanäolist südamesoojusega kodusisustuskraami. Edaspidi tahab Lily hakata pakkuma ka maiustusi ja väiksemaid aksessuaare, näiteks südamemustriga salle või kõrvarõngaid.

Head Uudised GoodNews