1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. “Täisväärtusliku elu” konverents! Kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna?
“Täisväärtusliku elu” konverents! Kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna?

“Täisväärtusliku elu” konverents! Kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna?

valgusKas oled mõelnud, kuidas füüsiline ja vaimne tervis omavahel koostööd teevad või kuidas meie mõtted mõjutavad meie tervist ja enesetunnet? Pühapäeval, 22. jaanuaril toimub Eesti Rahvusraamatukogus “Täisväärtusliku elu” konverents, kus neil teemadel räägivad mitmeid oma ala spetsialistid.

Sisemina & Brena Fitness kutsuvad huvilisi veetma ühte põnevat terviseteadmisi täis pühapäeva, et koos vaadata, kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna.

Konverentsile minnes lubavad korraldajad põnevaid teadmisi oma ala spetsialistidelt

Ennelõunal esinevad Teet Torim Superfoodsist, Kati Orgu räägib lähemalt sõnast “tervislik” ja annab praktilisi näpunäiteid ning Jaana Lukovnikova räägib teemal “Valikud — elu kui võitlus”. Pärast lõunat Bistroos Poogen tuleb muusikaline etteaste Al & Maku ja siis esineb Marilyn Jurman ettekandega “Meditatsioon ja jooga”, Sirle Truuts peab loengut teemal “Holistiline regressiooniteraapia, inimene kui tervik”, Kreet Rosin räägib iseenda väärtustamisest ja Mirko Miilits Gemüse motivatsioonist ja tervislikust eluviisist.

Meie Keha ja Vaim on kõige alus — kõik saab alguse sinust endast

Maailma Terviseorganisatsioon kirjeldab vaimset tervist kui heaoluseisundit, milles inimene realiseerib oma võimeid, tuleb toime igapäevase elu pingetega, suudab töötada tootlikult ja tulemusrikkalt ning on võimeline andma oma panuse ühiskonna heaks.

“Kui tihti oled mõelnud, et tõeline naeratus on vaid väline avaldus inimese sisemisest seisundist? Täisväärtusliku elu konverentsil aitamegi tuua välja erinevaid variante, kuidas vaigistada igapäevane müra (mõtted) ning vaadata enda sees ringi; kuidas mitte anda hinnanguid ja kuidas tunda end väärikana. Selle kõige juures räägime ka õigest toitumisest ja treeningust — terves kehas terve vaim!” tutvustavad korraldajad konverentsi.

Konverentsipäeva juhib Rauno Meronen komöödiaklubist Ruutu 10. Terve päeva jooksul on avatud ka kõike head ja põnevat täis messiala, kusjuures sissepääs messialale on tasuta.

elu

Rohkem infot konverentsi kohta leiab SIIT!

Monika Kuzmina Peatoimetaja