1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Taevas ja Maa Keskuses saab maised mured taevalikul viisil selgemaks
Taevas ja Maa Keskuses saab maised mured taevalikul viisil selgemaks

Taevas ja Maa Keskuses saab maised mured taevalikul viisil selgemaks

taevas-ja-maa-kristallitempel
Kristallitempel Taevas ja Maa Keskuses

Inimesed, keda huvitavad alternatiivsed tervendamised ja esoteerilised avastused, on kindlasti teadlikud sellest, et üha enam sellealaseid ettevõtmisi toimub põnevas ja omapärases kohas nimega Taevas ja Maa Keskus. Seal on juba toimunud populaarse tervendaja Veet Mano kursused, Sindhu Premi seminar, erinevad meditatsioonid ja palju muud põnevat.

Mida siis kujutab endast Taevas ja Maa Keskus? “Viimasel ajal on Eestis märkimisväärselt kasvanud erinevate alternatiivsete tervendamismeetodite, selgeltnägijate, nõustajate ja esoteerikute hulk. Seetõttu on meieni jõudnud inimeste mure, et neil on raske orienteeruda erinevate teraapiate ja tervendamistehnikate maailmas, millele on sageli antud ka väga keerulised nimetused. Sellest tulenevalt tekkis vajadus koondada ühisesse keskusesse kokku iga valdkonna tipptegijad ja pakkuda kliendikeskset lahendust. Meie eesmärgiks on pakkuda vaid parimat saadaolevat teenust igas valdkonnas ja seetõttu teeme koostööd paljude terapeutidega,” tutvustab keskuse juhataja Moonika Chandaa Silves.

IMG_0417

Selleks, et abivajaid paremini abistada, on keskusega koostöös palju erineva suunitlusega terapeute, meetodeid ja tehnikaid, mis võimaldavad kiiremaid ja kergemaid tulemusi. Praegu on keskusel üle 30 tuntud koostööpartneri ja see nimekiri täieneb pidevalt. Meeskonnas on tervendajad ja selgeltnägijad, sisemise- ja vaimse arengunõustajad, valgust ja sisemist armastust jagavad Teeta tervendajad, keemiaga aitavad võidelda homöopaadid ja toitumisnõustajad, enesetunnet parandavad energiamassöörid, kristalliteraapiad, kasutatakse mitmeid erinevaid meditatsiooni- ja rännaku tehnikaid, tehakse seansse traumade ja halbade mälestuste kustutamiseks-hajutamiseks. Tõhusaks abiks on psühholoogilised testid ja analüüsid, mis annavad ülevaate ja täpsema pildi inimese seisundist ja võimalustest tema elus. Seda tööd on toetamas ka arvutis paiknev programm, mis võtab infot ühisest energiaväljast TimeWaver tehnoloogia.

“Ülimalt efektiivne on konstellatsioonide tegemine, kus koostöös nägija konstellööriga oleme saavutanud juba üle 400 rahuldava ja püsiva tulemuse. Vajadusel kasutame ka meditsiinitöötajate abi, sest päris ilma selleta me ei saa. Kuid otsused võtad sa vastu ise. Millist tehnikat aga kasutada sinu murede lahendamiseks, sõltub sinu isiksusest, soovidest, sobivusest, vajadustest, võimalustest jne,” lisas Silves.

Konstellatsioon on võimas teraapiavorm, kus saab tõhusalt tegeleda mistahes haigussümptomite või korduvate mõtte- ja käitumismustritega, kus tehakse nähtavaks seosed erinevate inimsuhete vahel, kus saab tegeleda hingeliste ja füüsiliste traumadega, kaotusvaluga. See meetod teeb nende probleemide põhjused nähtavaks ning annab võimaluse need koheselt sügavalt juurtasandil ka lahendada.

Miks tulla Taevas ja Maa Keskusesse? Selgitab vaimse arengu nõustaja Teresa Mängel: “Oleme sulle toetavaks abiks, kui vajad või soovid oma elus edasi liikuda ja leida rahuldustpakkuv ja sujuvalt kulgev suund oma eraelus ning töö- ja karjäärimaastikul; usaldada ja armastada ennast, tõsta usku iseendasse ning olla iga päev enesekindel ja julgeda teha otsuseid; vabaneda traumadest, mis kaugest minevikust ikka veel kimbutavad ja elada segavad, olgu need siis emotsionaalsed, füüsilised või seksuaalsed; vabaneda korduvatest tundemustritest ja harjumustest, mis takistavad teha sinu elus otsuseid ja valikuid, olla energilisem ja tõsta oma üldist enesetunnet; kindlaks teha ja muuta alateadvuses peituvaid piiravaid programme ja uskumusi, mis sulle probleeme põhjustavad; taastada oma purunenud suhteid sulle oluliste inimestega, näiteks partneriga, vanematega, lastega, sõpradega või sugulastega; leida võimalusi vähendada oma elus hirmu, viha, stressi ning ärevus- ning paanikahoogusid ning luua elu, millest tegelikult unistad.”

Teresa Mängel

Mida tasub teada enne, kui sead sammud Taevas ja Maa Keskusesse? “Elumuutuste protsess algab sinu soovist ja tahtest oma elus midagi muuta. Kui sa enam ei lepi haiguste ja probleemidega, mis sind vaevavad ja rahulikult elada ei lase, ning soovid need lahendada, sii oled sa juba poolel teel rahuliku ja kvaliteetse elu poole.
Me oleme kõik lihtsalt inimesed ja seega on väga raske näha oma silmade ette ja enda sisse. Sellisel juhul on hea, kui on olemas abi saamiseks spetsiaalselt koolitatud ja kogemustega inimesed, kes aitavad sul turvaliselt ja privaatselt, erapooletult ja selgitavalt näha enda sisse ja enda ümber.

Samuti on suureks abiks kui saab näha oma suhete peegelpilti ja probleemide olemust täiesti teisest vaatenurgast…Lahendamatuid olukordi ei ole olemas – on leidmata lahendused. Ravimatuid haigusi ei ole olemas – on ravimatud inimesed. Vaja on ainult sinu soovi, sihikindlust ja usku iseendasse, loomulikult ka kannatust,” kommenteeris Mängel.

Rohkem infot Taevas ja Maa Keskuse tegemiste kohta leiab SIIT!

Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews