1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Sunara kutsub mandalatantsu naisteringi
Sunara kutsub mandalatantsu naisteringi

Sunara kutsub mandalatantsu naisteringi

Sunara korraldab teisi- ja neljapäeviti Tallinnas naistele mandalatantsuringi. Naise vägi peitub tema ilus ja tantsus ümbritsevaga. Just seetõttu on tants naise jaoks väga oluline. Tants on justkui naiste jooga, mis viib sügavamasse kontakti keha ja kogu olemusega. Tantsuga võib kogeda oma tõelist potentsiaali.

Just selleks kutsub Sunara igal teisipäeva ja neljapäeva õhtul mandalatantsu naisteringi Pesas. Koos tantsitakse naiselikku templitantsu ning tehakse harjutusi oma naiseliku ja sakraalse väega ühenduse saamiseks. Mandalatants on muusikaga meditatsioon, mitmetasandiline energia harmoniseerimise praktika, mille tantsulised liigutused on loodud Püha Geomeetria printsiipide järgi.

Mandalatants tasakaalustab nais- ja meesenergiaid ning tugevdab emakalihaseid. Praktika jooksul kasutatakse sügavat tantristlikku puhastavat hingamist, mis aktiveerib imuunsüsteemi, stimuleerib vereringet ja aitab rakke uuendada. Põhiline liikumismuster on kaheksa, lõpmatuse sümbol. Kujundeid tehakse puusade ja kätega.

Praktika sobib igas vanuses naistele, nii edasijõudnutele kui ka algajatele. Mandalatantsuõhtuid viivad läbi kordamööda Kretel (teisipäeval) ja Merliis (neljapäeval).

Riietus olgu mugav, mis lubab liikuda, soovitavalt pikk seelik või retuusid. Tantsitakse paljajalu.

Vaadake lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews