1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Stella Shakti annab nõu: unistuste täitumise viis sammu
Stella Shakti annab nõu: unistuste täitumise viis sammu

Stella Shakti annab nõu: unistuste täitumise viis sammu

On algamas uus aastaring ja selleks puhuks on hea endale meelde tuletada, kuidas enda südamesoovid kõige kiiremal moel ellu viia. Stella Shakti jagab kogemusi, mis on kinnitatud ja toimivad tuhandete inimeste puhul!

Foto: Pixabay

Vali välja ja otsusta, mida soovid
Nii, seda me oskame kõik teha juba, onju – näitame näpuga ja ütleme: seda, aitäh, palju, jah! Kohe sobib. Täname. Okei, nali naljaks, aga soovida me oskame. Kui on kõht tühi, siis küsime suitsu ja pitsikest viina. Ei, jälle mitte päris nii: inimesed, kes ennast armastavad ja tervisest peavad, küsivad siis enamasti ikka seda, mida nad päriselt tahavad ja mis ei too endaga pohmelli kaasa.
Nälja puhul oleks ilmselt söök kõige kohasem. Samuti kui on külm, siis tahame sooja. Kui on uni, tahame magada jne. See on normaalne elamisviis: soovida ja soovid täita.
Ometi on see koht, kus paljud on juba käega löönud. Kuna järgnevas neljas punktis on eksitud, ei tähenda, et see punkt vale oleks! Ilma selge programmeeringuta on inimene nagu eksinud laevuke tormituulte pillutada. Selge otsus ja taotlus elus annab aga tohutu elujõu ja selguse, sest su alateadlik meel teab, kuhu Sind juhatada!

Selge otsus ja taotlus elus annab tohutu elujõu ja selguse.

Visualiseeri ja anna jõudu oma tunnete ja kohase tegevusega
Siin punktis on lihtne hurraaga peale hakata ja sama lihtne on see hurraa järgmisel hetkel aknast välja visata, kui hakkavad kangastuma kõiksugused juhtumised, kuidas see unistuse täitumine võiks nurjuda. Kui me ei keskendu sellele, mida tegelikult tahame, raiskame oma eluenergia iseenda pidurdamisele. Seepärast on oluline mediteerida keskendununa soovitule!
Näiteks mina teen selleks neidsamu kaugseansse, mida saad alla laadida mu kodulehelt. 2019 aasta seansi leiad näiteks siit.
Mediteerimine on väga oluline kahel põhjusel: esiteks me keskendume sellele, mida tahame, anname sellele tähelepanu ehk armastust ja teiseks me lõdvestume ja seega saab meie energiaväli avarduda ja kõrgsageduslikud energiad meiega paremini ühendust.

Kadedus ja viha on teised suured blokeerijad. Selle asemel tuleks öelda: tahan ka, ma oskan, ma suudan ka! See ongi see koht, kus paljud idud lihtsalt ära kuivatatakse oma hirmu ja pettumustundega või siis vastupidi, saavad kasvamiseks suure jõu.

Kadedus ja viha on suured blokeerijad.

Õpi vajalikud oskused, et selles uues olemises olla
Kui soov pole veel täitunud, on midagi veel selgeks õppimata. Kui Sa juba teaksid, kuidas oma unistuses elada oleks, siis Sa juba teekski seda, sest Sa tead, et see on mõnus. Kui on puudusetunne, on vaja teadmisi, sest teadmised saavad anda oskused ja oskused rahuldustpakkuva elu loomiseks.

Kui soov pole veel täitunud, on midagi veel selgeks õppimata.

Loo endale meelepärane maailm
Väga palju sõltub meie elus elujõutasemest. Kui jõudu pole, siis pole mingit kasu teemantidega tantsukingadest või ümbermaailmareist, sest ei jaksa seda kõike teha lihtsalt. Seega väga oluline aspekt on oskus enda energiataset kõrgel hoida. Levinud valekujutlus ja illusioon on see, et mida rohkem energiat kulutad, seda vähem seda on. Tegelikkuses on vastupidi: mida enam energiat panustad, seda enam juurde voolab. Aga seda vaid juhul, kui teed asju armastusega!

Mida enam energiat panustad, seda enam juurde voolab.

Tähista ja täna
Kui selle ära unustad, on elu üks lõputu saavutuste järel jooksmine. Selle praktiseerija jaoks on elu aga pidev pidupäev. Selleks, et olla tänulik, polegi vaja muud kui tänulikkust ennast. See vibratsioon muudab Sind aga nii teiste inimeste kui ka terve maailma jaoks tuhandeid kordi atraktiivsemaks. Isiklikust näitest võin öelda, et ma olen elus sadu eriti lahedaid kingitusi jätnud inimestele kinkimata nii materiaalsel kui ka emotsionaalsel tasemel, sest ma olen näinud, et nad ei oska neid hinnata… Seal, kus on tänu, on lihtne voolamisel kulgeda!

Seal, kus on tänu, on lihtne voolamisel kulgeda!

Soovin Sulle imelist aasta lõppu ja edukat uut aastat!

UUE AASTA KAUGSEANSI KOOS KINGITUSEKS PERSONAALSE KAARTIDEPANEKUGA LEIAD SIITKAUDU!

Armastusega
Stella

Head Uudised GoodNews