1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Soovid omandada joogaharidust? Isvara Joogakool alustab septembris uute joogakursustega
Soovid omandada joogaharidust? Isvara Joogakool alustab septembris uute joogakursustega

Soovid omandada joogaharidust? Isvara Joogakool alustab septembris uute joogakursustega

Rahvusvahelise Agama Yoga joogakooli haru Isvara Joogakool Tallinnas alustab alates 4. septembrist 1. taseme joogakursustega, kus saab õppida põhjalikku autentset joogatarkust.

Tegu on ainulaadse joogakooliga Eestis, kus õpetatakse rahvusvahelise struktureeritud programmi järgi, mis baseerub India ja Tiibeti tantrajooga traditsioonidel, tutvuda saab paljude erinevate tantristlikku koolkonda kuuluvaid joogastiilidega ning iga taseme läbija saab rahvusvaheliselt tunnustatud diplomi. Iga joogatund sisaldab endas loengut ja praktilist osa, kaasa saab põhjalikud kirjalikud materjalid.

Vaimne ülikool 

Rahvusvahelist Agama Yoga kooli, mille haru Isvara Joogakool on, tuntakse kui tõeliselt vaimset ülikooli. Selle eesmärk on tuua autentse ja algupärase jooga õpetused tänapäeva maailma konteksti. Iga tasemega liigutakse järjest sügavamale joogasaladustesse. Isvara Joogakooli õpetused on võrreldavad ülikoolitasandil haridusega. Õppekava on jagatud erinevateks tasemeteks, kus käsitletakse kõiki jooga aspekte, enesetervendamise meetodeid ja vaimset eluviisi.

Kursus puudutab sügavaid teemasid, samas käsitleb ka igapäevaseid praktilisi teemasid

“Jooga on tohutult lai ja sügav teadus, seega kogu spekter, kuidas joogateadmisi eluks kasutada, on samuti täis võimalusi,” ütleb joogaõpetaja Karolin Tsarski. “Joogat saab kasutada, et minna sügavatele eneseotsingutele ja leida vastuseid elu baasküsimustele, samas võib joogateadmisi kasutada ka terviseprobleemidest üle saamiseks, keha puhastamiseks, meele keskendumiseks ja kontrolliks, emotsioonidega hakkama saamiseks, tahtejõu kasvatamiseks, loovuse äratamiseks, paremateks suheteks, seksuaalenergia äratamiseks ja paljuks muuks, olenevalt sellest, mida sa tunned, et sul elus puudu on. Ühest küljest puudutab kursus väga sügavaid teemasid, samas käsitleb ka igapäevaelu puudutavaid praktilisi teemasid, seega on tegu tõeliselt elulise haridusega.”

Tegu tõeliselt elulise haridusega


1. taseme kursusega võib liituda igaüks, soovitatav on seda teha kursuse alguses, kuid selle kursusega võib liituda igal ajal. Algamas on 4 uut 1. taseme kursust, kus võib käia erinevate gruppide tundides vastavalt oma graafiku sobivusele.
Iganädalased tunnid on alates 4. septembrist esmaspäeviti ja kolmapäeviti 10.00-11.45, tund sisaldab 1 teoorialoengut ning praktikat, osaluspanus on 15 eurot; alates 5. septembrist teisipäeviti ja neljapäeviti 17.15-19.00, tund sisaldab 1 teoorialoengut ning praktikat, osaluspanus on 15 eurot; alates 6. septembrist kolmapäeviti 18.00-20.45, tund sisaldab 2 teoorialoengut ning praktikat, osaluspanus on 20 eurot.
Alates septembrist toimub 1 kord kuus intensiivne 1. taseme kursus laupäeviti 13.00-17.00, mis on eelkõige suunatud võimalusena kõigile, kes elavad Tallinnast väljaspool ning soovivad kursustega liituda. Laupäevases tunnis võetakse läbi 4 teooria loengut ning kursus kestab 1 aasta. Selle poolaasta tunnid toimuvad 16. septembril, 14. oktoobril, 11. novembril ja 9. detsembril. Osaluspanus on 45 eurot.

Kõik Isvara Joogakooli õpetajad on õppinud rahvusvahelise Agama Yoga joogakooli peakorteris Tais, on läbinud selle kooli intensiivse 500-tunnise õpetajate koolituse ning omavad joogaõpetaja sertifikaati, mida tunnustavad nii Yoga Allience kui ka Rahvusvaheline Joogaföderatsioon IYF. Isvara Joogakoolis on kohapeal olemas joogamatid, pleedid, padjad, riiete vahetamise võimalus ning joogivesi.
Tundi registreerida saab SIIN

Head Uudised GoodNews