1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. SEMINAR HOLISTIKA INSTITUUDIS! Terapeut Kaidi-Ly Välb avab laste ja vanemate suhete nähtamatud nüansid
SEMINAR HOLISTIKA INSTITUUDIS! Terapeut Kaidi-Ly Välb avab laste ja vanemate suhete nähtamatud nüansid

SEMINAR HOLISTIKA INSTITUUDIS! Terapeut Kaidi-Ly Välb avab laste ja vanemate suhete nähtamatud nüansid

hingele11. veebruaril kell 10-16 toimub Tallinnas endla 15 Holistika Istituudis MTÜ Läbi Tähevärava korraldatav seminar “Vanematevahelise suhte mõju lapse energeetikale ja tulevikule”, mis on suunatud lapsevanematele ja lastega töötavatele spetsialistidele selleks, et avada peresiseste (sealhulgas vanematevaheliste) suhete mõju järeltulevale põlvele.

Seminari viib läbi holistilise regressiooni terapeut Kaidi-Ly Välb. Kaidi-Ly on elukestev õppija ning läbinisti praktik. Juba väikese lapsena tundis ta, et maailm ei koosne ainult sellest, mida silm seletab, vaid see on palju enamat. See on palju kirevam ja mitmetahulisem. Ainult märka, tunne ja teadvusta….

Sellel seminaril võetakse läbi järgmisi teemasid:

  • Uurime erinevaid suhtemustreid ning nendega kaasnevaid uskumustesüsteeme; teeme kindlaks, millised on mõned meie enda piiravad uskumused suhetega seoses; uskumuse uuestimääratlemine.
  • Millised on meie enda õppetunnid seoses suhete ja lastega? Millised on sealjuures meie laste õppetunnid? Kas me toetame nende õppetundide omandamist või tekitame lisaväljakutseid?
  • Meeste ja naiste loogika ning mõtlemise eripärad. Kuidas seda arvestades leida ühisosa?
  • Saame teada, millistel eluaastatel on laps rohkem isa, millistel ema energiaväljas; milliseid vanemate suhtlemis- ja käitumismustrid sel ajal toetavad last, millised mitte.
  • Milline erinevus on lapse jaoks isaarmastusel ja emaarmastusel; mida need edasise elu kontekstis kaasa annavad või ära võtavad?
  • Kuidas säilitada lastel juured ka peale vanemate lahkuminekut? Kuidas üks või teine vanem saab sellele kaasa aidata? Kuidas teised pereliikmed ja lapsega kokkupuutuvad inimesed saavad lapsele abiks olla? Lisaks ka küsimused, mis osalejatel tekivad.

Energeetiline panus ühe osaleja kohta on 50 eurot. Tasuda saab kohapeal sularahas või ülekandega enne seminari toimumist MTÜ Läbi Tähevärava kontole EE851010220123453016. Vajadusel saab väljastada ka arve.
Registreerumiseks saata kiri kaidily.valb@mail.ee, kus on ära nimetatud kuupäev, millal seminar toimub, osaleja nimi ning milliste teemade vastu on eriti suur huvi ja vajadus.

Head Uudised GoodNews