1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SAA UUS KOGEMUS! Eriline India joogaõpetaja Lahma seob joogatehnikad ja meditatsiooni
SAA UUS KOGEMUS! Eriline India joogaõpetaja Lahma seob joogatehnikad ja meditatsiooni

SAA UUS KOGEMUS! Eriline India joogaõpetaja Lahma seob joogatehnikad ja meditatsiooni

Lahma15. ja 6. detsembril jagab Tallinnas oma tarkusi ja kogemusi juhendaja Lahma, kelle unikaalne lähenemine joogale põhineb tema aastate pikkusel mediteerimisel ja töötamisel Osho Rahvusvahelises Meditatsiooni Keskuses Punes.

Seal elades juhtis ta mitmeid jooga, meditatsiooni ning enesevaatlusega seonduvaid kursusi. Ta on pikaajaliste kogemustega õpetaja ja mitmete meetodite praktiseerija, kes on kvalifikatseerunud psühholoogia, erinevate joogatehnikate, hüpnoosi, meditatsiooni ning tervisliku toitumise aladel.

Lahma jaoks on jooga kaunis uks meie sügavasse olemusse, kus meditatsioon ja lõõgastus saab juhtuda.

Lahma pilt

Oma õpetustes jagab Lahma oma kogemusi liikumise kohta, õpetab hingamist, mediteerimist ja sisemise vaikuse saavutamist – eesmärgiga elada füüsiliselt, mentaalselt ja emotsionaalselt tasakaalustatud ja õnnelikku elu.

Lahma pilt 2
Kursuse korraldajad selgitavad: “Kursusel me kogeme avardumist, ühendades joogatehnikad ja Osho meditatsioonitehnikad, saades teadlikuks, kuidas mõlemad toetavad üksteist, et muuta tehnikad ja reaalne kogemus veelgi sügavamaks. Me avame keha, mõistuse ja südame, kasutades joogatehnikaid, hingamist, meditatsiooni- ja teadlikkusetehnikaid. Kursuste fookus on vormil (meie kehal, füüsisel) ja vormitusel (meie hingamine, energiakanalid, meeleseisundid). Meie kehad saavad uuesti terveks. Tekib sügav lõõgastus ja heaolutunne, mis loob ukse meditatsiooni. Sellel kursusel te õpite leidma unikaalsed harjutused iseendale, sõltuvalt teie unikaalsest kehast, mõistusest ja hingest.

Osho ütleb, et kui sa sisened joogamaailma, mis on sinu väemaailm, siis jäta ego templist välja. Vaid sel juhul, kui sa joogast õigesti aru saad, on jooga tee, mis võib sind juhatada täieliku ärkvelolekuni ja tasakaaluni”.

Lisaks pakub Lahma ka individuaalseansse: personaalsed joogaharjutused, mis sisaldavad jooga poose, hingamist, meditatsiooni ja mõnikord ka toitumisalaseid suuniseid. Ta annab juhised, kuidas joogat ja meditatsiooni oma igapäevaellu tuua.

Kursuse osalustasu: 120 eurot. Info ja registreerimine: www.oshoestonia.ee

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews