1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ROMANTILISED IDEED PÕGENEMISEKS! Detsembrikuu romantilised põgenemised
ROMANTILISED IDEED PÕGENEMISEKS! Detsembrikuu romantilised põgenemised

ROMANTILISED IDEED PÕGENEMISEKS! Detsembrikuu romantilised põgenemised

romantikaPühad on peagi kohal ning oleme veendunud, et ootad neid sama agaralt kui meiegi.

Kuid enne, kui alustada kiire pühadegraafikuga – peod, poeskäigud, perekonna kokkutulekud ja küpsetamine – võiksid ehk aja veidi maha võtta ning kostitada end ja oma kaaslast romantilise detsembrikuise põgenemisega. Kuhu?

Välismaareis

Maailmas on mitmeid erilisi ja romantilisi linnu, mis võiksid olla ideaalsed kohad, kuhu enne pühi oma kõige kallima inimesega põgeneda. Pariis, Veneetsia, Viin, New York, Firenze, Rooma, Marrakech, Buenos Aires, Barcelona ja Praha on tuntud maailma kõige romantilisemate paikadena, nii et kindlasti leiad ühe sihtkoha, mis sobib nii sulle kui ka sinu.

Külastage spaad

Kuna saabuvad pühad on kindlasti väga kiired – nagu igal aastal – võiksid mõni päev varem võimalikult palju lõõgastuda. Spaakeskuse külastamine nädalavahetusel koos oma elukaaslasega mõjub teile mõlemale enne kiireid pühi lõõgastavalt ning muudab teie suhte sügavamaks.

Mida te oma romantilisel spaakülastusel kahekesi teha saate? Saun peletab ebameeldiva detsembrikülma teist eemale, iluprotseduurid aitavad enne pühi parimasse vormi saada ning massaažid lõõgastavad ning valmistavad teid ette kõikideks eelseisvateks väljakutseteks. Ning kõikide nende suurepäraste naudingute vahel saad oma kaaslase viia romantilisele jalutuskäigule kaunis talvises looduses. Kõlab romantiliselt, eks ole?

Mägimajake

Kas oled kunagi kaunites mägedes majakest rentinud? Kui mitte, siis sa ei tea, millisest võimsast kogemusest sa ilma oled jäänud. Vaikus ja rahu eraldatuses, ei mingeid moodsa elu segajaid ning piisavalt aega, et nautida oma kallima seltskonda. Kui selle valiku kasuks otsustad, pead esmalt mõne asja eest hoolitsema. Paki soojad riided ja mugavad matkajalanõud ning paki piisavalt toiduvarusid, et sa ei peaks oma romantilisest pelgupaigast sealoleku ajal lahkuma. Nii saate oma kaaslasega täiel rinnal kõiki mägimajakese eeliseid nautida. See on tõeliselt unustamatu romantiline kogemus.

Aktiivne nädalalõpp

Kui sina ja su kaaslane elate väga aktiivset elu, võib teile sobida lõbus sportlik nädalavahetus. Rendi tuba talispordikeskuses ning nautige nõlvadel suusatamist või kelgutamist. Kui talispordialad pole sinu jaoks, võid minna matkama või jalgrattaga sõitma, kui ilm seda lubab. Ning mida teha siis, kui päike looja läheb? See on sinu ja su kaaslase otsustada, kuid kindlasti on teil siis piisavalt aega, et ise veidi romantilist maagiat tekitada. Minge uisutama, jooge klaasike šampanjat ning nautige gurmee-õhtusööki või lihtsalt veetke üksteisega aega kaunis kuuvalguses.

Minge koos kontserdile

Kui sinu detsembrikuu graafik on liiga tihe ning sa ei saa endale lubada mõnd töökohustustest vaba päeva, võiksid vähemalt ühe erilise romantilise õhtu korraldada. Detsember on täis erinevaid sündmusi, mistõttu ei tohiks olla väga raske leida romantilist kontserti, mis sobiks teile mõlemale. Talvised vabaõhukontserdid on eriti head – kujutle, kuidas paned käe ümber oma kallima ning kuulad kaunist muusikat, vaadates samal ajal suursuguseid ja salapäraseid tähti. See on tõesti ideaalne romantiline talvine kogemus, kas pole?

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews