1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ROMANTILISED FILMID! Seitse parimat filmi valentinipäevaks
ROMANTILISED FILMID! Seitse parimat filmi valentinipäevaks

ROMANTILISED FILMID! Seitse parimat filmi valentinipäevaks

lilled2Kui oled otsustanud seekord valentinipäeval kogu selle romantilise restoranivärgi kõrvale jätta ja hoopis koju jääda, sest kallimaga teineteise kaisus teki all teleri ees istuda on täpselt sama romantiline, siis alljärgnevalt toome lugejateni nimekirja seitsme parima valentinipäeva filmiga, mis pakub igale maitsele midagi.

Romantilised lood, mis soojendavad südant armastusega

Romantilised filmid on mõistagi paljude selliste paaride esimene valik, kes on otsustanud veeda valentinipäeva mugavalt kodus, ja seda heal põhjusel – pole midagi paremat kahe armastaja südame armastusega täitmiseks kui vanad head armastuslood. Head vaatamist!

Casablanca

Kui sa ei ole Casablancat veel näinud, on sinuga küll midagi imelikku lahti. See film on ju ajatu klassika ja ei ole vahet, kas oled seda juba näinud või mitte, erilise valentinipäeva kindlustab see igal juhul. Ja eks sa katsu selle inimkonna ajaloo ühe parima – romantilise ja ka muidu – filmi lõpus mitte nutta.

Titanic

See James Cameroni 1997. aasta klassikapärl on saavutanud kõik: purustanud kassarekordeid, võitnud lugematuid auhindu, ajanud naised hüsteeriasse, kuuldes peakangelase Leonardo DiCaprio nime ja pannud mehed seda vaadates oma kaasa eest pisaraid peitma. Film pakub ka selliseid stseene, mis loovad kindlasti kena õhustiku kõigeks selleks, mis hiljem magamistoas võib juhtuma hakata.

The Notebook

Raske on leida naist, kes ei oleks veel näinud seda südantmurdvat filmiromanssi, ja meest, kes oleks – kuid asi ei ole selles. Asi on selles, et „The Notebook” on on üks ehedamaid romantikafilme, mis kunagi tehtud ja mis paneb su oma armastust hoidma rohkem kui kunagi varem.

Romantilised lood, mis ajavad naerma

Romantilised komöödiad kui žanr on valentinipäevaks muidugi suurepärane valik, sest need pakuvad midagi mõlemale soole – õrna, pisaraid kiskuvat romantikat naistele ja head lõuatäit naeru meestele. Vähemalt nii tavaliselt läheb, kui paarid koos romantilisi komöödiaid vaatavad. Nii ehk naa, siit tulevad kolm esimest paljude hulgast, mis kindlustavad teile mõlemale imetoreda õhtu!

Love Actually

Teame, teame, „Armastus on see…” ehk „Love Actually” on jõulufilm, kuid samas film, mis on täis eri liiki või eri moodi armastust, nii et kui sa seda jõulude ajal juhtumisi ei vaadanud, on valentinipäev parim võimalus veeta kaks lahedat tundi koos inimesega, keda sa kõige rohkem armastad. Te saate naerda, nutta, küüsi närida, võib-olla isegi vanduda, siis jälle uuesti nutta ja naerda – lühidalt: see on romantiline film, mida lihtsalt peab vaatama!

When Harry Met Sally

See on vana film. Eesti keeli siis „Kui Harry kohtas Sallyt”. Nii vana, et praegu juba viiekümnendates-kuuekümnendates eluaastates Meg Ryan ja Billy Crystal olid selles mängides alles noored, nii noored. Nendevaheline keemia on lausa vastupandamatu ja nõndasamuti ka kahe sõbra lummav lugu, kuidas nad elu eri hetkedel oma teel kohtuvad, et lõpuks kokku jääda. Või siis vahest mitte kokku jääda? Vaata filmi koos oma parema (või halvema) poolega ja saad näha!

Hitch

Filmil „Hitch” on kõik omadused, mida vajab romantiline komöödia: kaks väga seksikat peategelast (Will Smith ja Eva Mendes – kes veel ei teadnud), lihtne, kerge lugu, mille vaatamine on puhas lõbu, ja oluline armastuse õppetund. Ja tunnistagem – aeg-ajalt kulub meile kõigile mõni selline õppetund ära.

Mitte lausa romantika, kuid kindla peale armastust otsast otsani täis

Tõelise maiuspala jätsime viimaseks. Kuigi seda peetakse romantikafilmiks või mõnikord ka romantiliseks komöödiaks, on „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” kõike muud kui tüüpiline film, mida paarid valentinipäeval koos vaatavad. Tegelikult on see kummaline segu romantikast, draamast, ulmest, komöödiast ja … heakene küll, ka veidrusest, ning üks on kindel – see tekitab veidra tunde (kuid heas mõttes).

Allikas: Dormeo 

Head Uudised GoodNews