1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Rändamine armastuse kiirusel
Rändamine armastuse kiirusel

Rändamine armastuse kiirusel

Rändamine armastuse kiiruselRaamat “Rändamine armastuse kiirusel” on hirmuvaba ja rahuliku elu teejuht.

Armastuse kiirusel rännates otsustame elada tingimusteta armastuse sagedusel. Tänapäeval reisib suurem osa meist hirmusagedusel ja elab ohvriteadvuses. Sel tasandil liikudes ei jõua me iialgi sihtkohta, ükskõik, kui kiiresti me läheme. Ohvriteadvus põhineb eeldusel: „Mul pole valikut.” Rännata armastuse kiirusel tähendab võtta tagasi oma jõud.

Kui me otsustame sel moel reisida, asume tegelikult hoopis teises universumis. Meie maailm ei ole ähvardav, ohtlik võidukihutamine, mille eesmärk on surm üle kavaldada. Pigem muutub elu nii rahuldust pakkuvaks, et kui see oleks meie viimane hetk siin Maa peal, siis poleks sellest midagi.

Muutumine ei toimu lihtsalt. Rändamine armastuse kiirusel võib nõuda täielikku paradigmanihet ellusuhtumises. Selles lummavas raamatus pakub Sonia Choquette praktilist, põhjalikku teejuhti, mis näitab, kuidas oma aju ümber programmeerida ja elu parandada.

Esitage endale järgmine küsimus: „Millisel sagedusel ma praegu rändan?”

Sonia Choquette on maailmakuulus kirjanik, jutuvestja, vibratsiooniga tervendaja ning kuue meelega vaimne õpetaja, kelle juhenduse, tarkuse ja hinge ravimise võime järele on nõudlus kõikjal maailmas. Ta on The New York Timesi menuki „The Answer Is Simple…” ja teiste teoste, aga ka arvukate audioprogrammide ja kaardipakkide autor. Sonia õppis Denveri Ülikoolis, Sorbonne’i Ülikoolis Pariisis ning Ameerika Holistilise Teoloogia Instituudis, kus sai filosoofiadoktorikraadi metafüüsika erialal. Ta elab koos perega Chicagos.

Allikas: Ersen

Head Uudised GoodNews