1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Raamatute edetabelit juhtisid teleajakirjanike Raua ja Võrno teosed
Raamatute edetabelit juhtisid teleajakirjanike Raua ja Võrno teosed

Raamatute edetabelit juhtisid teleajakirjanike Raua ja Võrno teosed

Elisa Raamatu selleaastast esimese poolaasta edetabelit juhtisid armastatud Eesti teleajakirjanike Mihkel Raua ja Hannes Võrno teosed. Mihkel Raua menukas teos “Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda” on elulooline eneseabiraamat, mis algab mõtteliselt seal, kus lõppes tema debüütromaan “Musta pori näkku”. Raud tutvustab nippe ja trikke, mida ühe või teise eesmärgi saavutamiseks kasutada.

Teisele kohale paigutunud Võrno romaan “Missioon” on teos, kus taktitunne ja diplomaatiline kõnepruuk on kõrvale jäetud ning lugejal on harukordne võimalus lasta endale asju otse näkku öelda. Kas öelduga nõustuda või mitte, see on juba lugeja enda otsustada.

Elisa Raamatu loe-palju-jaksad mudeli puhul on näha, et lugejad eksperimenteerivad senisest rohkem ja lubavad endale lugemisrõõmu nii raamatupoodide edetabelite tippudest kuni tuntud e-klassikute “Kaka ja Kevad” ning “Hallide varjunditeni” välja.

Edetabeli tipu kõrgetelt kohtadelt leiab ka eksklusiivraamatuid. Kuu eksklusiivraamat on klientide seas endiselt oodatud ja tegemist on tõesti laiemalt huvipakkuvate raamatutega. Seetõttu jõuavad need ka kuu edetabeli tippu. Ainult Elisa Raamatust leitav alternatiivajalooline sari „Eestid, mida ei olnud“ pakkus samuti suurt huvi Elisa Raamatu lugejate seas. Nimelt ilmus 1,5 kuu jooksul sarjas igal järjestikusel nädalal kokku kuus erinevat lugu seitsmelt Eesti autorilt.

1 Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda Mihkel Raud
2 Missioon Hannes Võrno
3 Igavesti koos J. A. Redmerski
4 Hotell K Kathryn Bonella
5 Põgenemine I osa Alex Lepajõe
6 Rehepapp Andrus Kivirähk
7 Romanovid. 1613-1918 Simon Sebag Montefiore
8 Püüa mitte hingata Holly Seddon
9 Uhkus ja nauding Sylvia Day
10 Midagi on valesti Martina Haag
11 Patsient A. Uimastid Kolmandas Reichis Norman Ohler
12 Eestid, mida ei olnud. 1. raamat. Tarvaste tulek Jaagup Mahkra
13 Sinu keha räägib sinuga Debbie Shapiro
14 Tüdruk rongis Paula Hawkins
15 Viiskümmend tumedamat varjundit. Triloogia 2. osa E. L. James
Head Uudised GoodNews