1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Raamatust “Kõhule pai” leiab teadmisi igal tasandil emaks saamise valmistumiseks
RAAMATUSOOVITUS! Raamatust “Kõhule pai” leiab teadmisi igal tasandil emaks saamise valmistumiseks

RAAMATUSOOVITUS! Raamatust “Kõhule pai” leiab teadmisi igal tasandil emaks saamise valmistumiseks

Merit Raju esitles pühapäeval raamatut “Kõhule pai”, kust  leiab teadmisi igal tasandil emaks saamise valmistumiseks, meditatsioone, harjutusi, retsepte, ostunimekirju, seitsme naise sünnituslood, soovitusi sünnitusjärgseks ajaks, isiklikke päevikuväljavõtteid ja muudki.

“Beebiootus on kõige igapäevasem ja tavalisem, aga kui see juhtub sinuga, on see maailma kõige erilisem ja müstilisem asi. Ma usun, et rasedus on kõige suurem looduse ime. Ja sünnitus on elu suursündmus. Pärast sünnitust saab naiseks olemine, suhtumine elusse, naistesse ja lapsevanematesse hoopis teise tähenduse. See raamat on inspireeritud elust, joogast ja minu väikesest pojast,” kommenteerib raamatu autor.

“See, kuidas sinu beebiootus ja sünnitus kulgevad, ei ole juhuslik ega saatusest määratud. Sa saad ise muuta oma lapseootuse ja sünnituse teadlikuks teekonnaks. Sinu käes olev raamat on sulle abiks valikute tegemisel sellel teel. Lapsevanema rolliks on võimalik ja vajalik valmistuda,” arvab ämmaemand Ingrid Kaoküla.

Head Uudised GoodNews