1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Paul Arden: Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi
RAAMATUSOOVITUS! Paul Arden: Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi

RAAMATUSOOVITUS! Paul Arden: Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi

Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi„Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi“ on julge rünnak sellele, kuidas me oma tööd ja maailma vaatame. Tavalise igava nõuande asemel pakub Paul Arden julgeid torkeid, aforisme ja paradokse, mis kõik üritavad revideerida seda, mida me kaineks mõistuseks peame. Kas müüte, juhite või ostate, inspireerib Arden teid oma originaalse mõtlemise, jahmatavate lugude, hiilgavate fotode ja tavatute tsitaatidega kunstnikelt, teadlastelt ning filosoofidelt.

„Ükskõik, mida mõtlete, mõelge vastupidi“ purustab ükskõik mille, mida olite harjunud mõtlema – isegi kui te ei teadnud, et seda mõtlesite. See annab teile enesekindluse võtta suuremaid riske ja nautida oma tööd rohkem, kui kujutleda oskate.

Selles raamatus näidatakse halbade otsuste tegemise kasulikkust; näidatakse, kuidas risk võib olla teie elu turvalisus ning miks mõttetus on parem kui mõistlikkus. Kõik sõltub täringu viskamise julgusest.

Paul Arden on Saatchi & Saatchi endine tegevdirektor ja Briti reklaaminduse legend, nüüdne fotogalerii omanik.
Tema kirjutatud on ka rahvusvaheline menuk „Asi pole selles, kui hea te olete, vaid kui hea te olla tahate“ (“It’s Not How Good You Are, It’s How Good You Want To Be“).

Head Uudised GoodNews