1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS I Väärtusta ennast: sa oled piisav sellisena, nagu sa oled!
RAAMATUSOOVITUS I Väärtusta ennast: sa oled piisav sellisena, nagu sa oled!

RAAMATUSOOVITUS I Väärtusta ennast: sa oled piisav sellisena, nagu sa oled!

Raamatu “Väärtusta ennast: Sa oled piisav sellisena, nagu sa oled”  autor räägib eneseväärtustamise olulisusest inimese elus, jagades juhiseid, kuidas selle teemaga oma elus hakkama saada. Väärtusta ennast sellisena, nagu sa oled – see on väga oluline.

Foto: Pixabay

Enese väärtustamine on elus kõige tähtsam

Tänapäeval ütlevad paljud inimesed: “Ma ei ole piisav.” Miks see nii on ja kust see ebakindlus on alguse saanud, tasub igaühel endal mõtiskleda. Eneseväärtustamine on inimese elus üks tähtsamaid oskusi. Kui väärtustad ennast, siis väärtustavad sind ka teised.

Foto: Shutterstock.com

Autor peab oma elutööks inimesi aidata

Raamatu “Väärtusta ennast: Sa oled piisav sellisena, nagu sa oled” autor Panache Desai on sündinud ja kasvanud Londonis. Pärast elumuutvat kogemust ülikooli viimasel kursusel ta pühendus vaimsusele ja sõitis USA-sse. Ta ei pea end kuuluvaks ühtegi religioosesse ega spirituaalsesse rühmitusse ja on võtnud enda missiooniks aidata inimestel vabaneda valust, kannatustest, kurbusest ja piiravatest uskumustest. Tema ebatraditsioonilised meistriklassid, telesaated ja veebiülekanded innustavad inimesi üle maailma. Ta pakub energeetilisi vahendeid ja tehnikaid, et avada inimestes peituvat lõpmatut potentsiaali.

Foto: Shutterstock.com

Heade uudiste portaal avaldab raamatust 10 inspireerivad mõtet.

  1. Elu peegeldab alati täpselt sinu sisemist seisundit.
  2. Vaid täielikus usalduses, kui pole enam hirmu ja ellujäämisvõitluse energiaid, suudad sa täielikult vastu võtta õnnistused ja võimalused, mis on sulle kättesaadavad.
  3. Klammerdumine tulemuste külge piirab võimalusi ja põhjustab kannatuse. Tegelikult on tulevikul olemas võimalused, mida sa ei suuda ettegi kujutada. Elu avardub alati. See on universumi seadus.
  4. Praegune hetk on uks, et jõuda oma suurepärase loomuse ja piiramatute võimaluste juurde. See on sisenemiskoht hinge. Armastada olevikus “seda, mis on” laseb sul olla avatud, et saada endale kõik need võimalused enamaks, mida elu tahab sulle anda. See, millele sa vastu seisad, võtab su vangi. See, mida sa armastad, vabastab, avardab ja suurendab sind.
  5. Iga inimene ja iga olukord su elus juhtub sinu jaoks, selleks et sa mäletaksid, kes sa autentselt oled. Sinu elus pole midagi kõrvalist, midagi kunstlikku, mis poleks sinuga seotud. See kõik juhtub sinu jaoks, meenutamise jaoks. Selline on arm. Selline on sinu minevik. Selle tõe omaksvõtt on sinu pühendumus.
  6. Sa pead õppima end omaks võtma oma arengu igas staadiumis, mõistes, et kõik sinus, kaasa arvatud su ärevus, valu, hirm ja raev teenivad oma eesmärki, kuni enam mitte.
  7. Võta omaks oma jõud, oma elukogemused, ja ava end armastusele, mis on sinu sees. Kui võtad vastutuse praeguse hetke olemise eest, siis astud ülimasse kui jõustatud, Jumalikuga ühendatud inimene, kes maailmas elab. Kui suudad suhtuda endasse ilma ootusteta ja lihtsalt lõdvestuda, olles siin ja praegu, siis on teised vabad tegema sedasama.
  8. Selleks, et elada oma potentsiaali kohaselt, pead sellele pühenduma. Pühendumus loob tahte ja tahe loob soovi, mis on väärt manifesteerumist. Kui omistad millelegi väärtuse, siis suurendad seda ja annad sellele eesõiguse. Kui sa suurendad oma eesmärki või soovi ning sead selle esikohale, siis pühendad sellele oma intelligentsi ja jõu. Ja kui sa varustad oma eesmärgi intelligentsi ja jõuga, siis see sünnib.
  9. Armastada tähendab “olla koos” eluga – tingimusteta. Mida rohkem sa suudad “olla koos” oma hetkekogemusega, võttes vastu kõik selle, mille sa oled määratlenud kui millegi, mida ei saa armastada – seda vabam sa oled.
  10. Inimene, kelles on rahu, muutub katalüsaatoriks maailmarahule. Rahu pole see, mida sa lood, vaid pigem kooskõla, lubamise, resonantsi mõju. Kui lakkab võitlus eluga, kui vastupanu elule kaob, kui lased minna kontrollimisel ja hakkad alistuma, kui lased minna klammerdumisel, siis jääb sulle rahu. Pühendu oma rahule.
Head Uudised GoodNews