1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus astroloogiahuvilistele, kes soovivad mõista nii enda kui lähedaste unikaalseid omadusi
RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus astroloogiahuvilistele, kes soovivad mõista nii enda kui lähedaste unikaalseid omadusi

RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus astroloogiahuvilistele, kes soovivad mõista nii enda kui lähedaste unikaalseid omadusi

Astroloogia pakub huvi paljudele. Kui sa oled seni ainult piirdunud horoskoobi lugemisega ning tunned ainult 12 sodiaagimärki, siis Triin Tobberi raamat “Astroloogia õpetus” avab täiesti uue maailma.

Isiklikul sünnihetkel põhinev sünnikaart on midagi hoopis enamat ja aitab mõista nii enda kui lähedaste unikaalseid omadusi ja eeldusi armastuses, tööelus, rahaasjades ja paljudes muudes eluvaldkondades. “Astroloogia õpetuse” kaante vahele koondatud teadmised on vundamendiks, millele saab toetuda päris algajana või ka siis, kui oled selle iidse traditsiooniga juba tuttav.

Triin Tobber on astroloogilise nõustamisega tegelenud 2020. aastast ja huvi selle ala vastu tundnud veelgi kauem. Triin kuulub Eesti Astroloogide Liitu ja on Eesti Astroloogia Instituudi õppejõud.

Heade uudiste portaal avaldab raamatust katkendi.

Planeedid ja tähed 

Ilma Päikeseta poleks elu Maal ja see on ka sünnikaardis tuntuim tegelane. Ka need, kel astroloogiaga eriti kokkupuudet pole, teavad oma päikesemärki. Kui räägime Sõnnidest või Neitsidest, siis räägime tegelikult sodiaagimärgist, kus asus sündides Päike. Jah, see on tõesti käimalükkav jõud ja energia, mida vajame ellujäämiseks, kuid mitte kõik sama päikesemärgi esindajad ei käitu alati ühtemoodi. Teiste taevakehade asetus loob täiesti erineva taustasüsteemi ja seepärast on mõne inimese jaoks keerulisem oma põhiolemust ehk päikesemärgiga seotud omadusi välja tuua.

Päikese asetus näitab sünnikaardis kõige tüüpilisemat käitumismustrit ja ka ootusi elule. Me mõtestame oma maailma sellest lähtuvalt. Kui näiteks Jäära jaoks võiks elu olla action-film, kus on võitjad ja kaotajad, siis Kaalude jaoks midagi hoopis romantilisemat ja Amburi elu-stsenaarium meenutaks kas seiklusfilmi, spordiülekannet või loodusdokumentaali. Päikesemärk annab aimu ka sellest, mis rolli sa elu näitelaval etendada soovid. Lõvi ei lepi muu kui peaosaga, Neitsi oleks ilmselt rahul ka assistendi rollis, Skorpionile oleks kõige mugavam olla režissöör.

Peale natuuri ja maailmavaate sümboliseerib Päike sünnikaardis ka muud – hobisid, loovust, vahel ka lausa eluala. Lähedastest inimestest võib Päike tähistada isa, naiste kaardis ka meest. Päikese sodiaagimärk näitab, millega soovid silma paista ja kuidas end kehtestad.

Kuldne ja särav Päike viitab valdkonnale, kus sa tunned end kuninga või kuningannana. Päike on Lõvi sodiaagimärgi valitseja.

Head Uudised GoodNews