1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS I Ei ühtki einet üksi: kuidas luua paremaid suhteid ja kontakte
RAAMATUSOOVITUS I Ei ühtki einet üksi: kuidas luua paremaid suhteid ja kontakte

RAAMATUSOOVITUS I Ei ühtki einet üksi: kuidas luua paremaid suhteid ja kontakte

Keith Ferrazzi raamat “Ei ühtki einet üksi” räägib suhete võimsusest, aitab arendada lugeja sotsiaalseid oskusi, võimekust luua inimestega side ja avada seeläbi olulisi uksi edasisteks saavutusteks. See raamat annab ka sisevaate, kuidas luua suhteid tänapäevases digitaalmaailmas.

Loo side kolleegide, sõprade ja teiste kontaktidega

Aurot Keith Ferrazzi ütles, et avastas juba väga noorena, mis eristab keskpäraseid inimesi edukatest – see on nende erinev arusaamine sellest, kui tähtis on suhete loomise oskus nii, et kõik sellest võidaksid.

Nii näitab tema raamat “Ei ühtki einet üksi”, kuidas luua side tuhandete kolleegide, sõprade ja teiste kontaktidega. Internetiajastu võimas kasv kinnitab autori teadmiste väärtust, est kontakti loomise ja väärtustamise tähtsus on tänapäeva maailmas üha kasvavas trendis.

Foto: Shutterstock.com

Autori kogemused on aidanud tal saavutada edu

Autor Ferrazzi on pärit tagasihoidlikust töölisklassi perest, ent kontakte luues on ta pääsenud maailma tippülikoolidesse Yale’i ja Harvardisse ning saanud erinevaid tippjuhtide positsioone. Ta kontaktivõrgustik ulatub valitsuse koridoridest kuni Hollywoodi staarideni ja tähelepanuväärsed tulemused suhete loomisel on toonud talle Leader of Tomorrow tiitli Davose Maailmamajanduse Foorumil.

Kuidas luua kontakte?

  •  Ära kogu punkte: pööra tähelepanu vastastikusele kasulikkusele;
  • Hoia pidevat ühendust: hoia sidet pidevalt, mitte ainult siis, kui see on sulle vajalik;
  • Ei ühtki einet üksi: see, kui oled teistele „nähtamatu“, on halvem ebaõnnestumisest;
  • Saa väärtusloome valitsejaks: kuidas kasutada veebikeskkondi nagu LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, et luua tähendusrikkaid kontakte, anda neile sära ning luua võrgustik inimestest, kes aitaksid kaasa sinu eesmärkide ja huvide elluviimisel.
Foto: Shutterstock.com

Sellest raamatust leiad spetsiifilisi nõuandeid, kuidas käsitleda äraütlemisi, saada inimesi endaga nõustuma, juhtida konverentse ja palju muud. „Ei ühtki einet üksi“ on hinnatud ajatuks klassikaks ning üheks olulisemaks suhete loomise raamatuks.

 

Head Uudised GoodNews