1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS I Brandon Baysil on eesti keeles ilmunud viis raamatut
RAAMATUSOOVITUS I Brandon Baysil on eesti keeles ilmunud viis raamatut

RAAMATUSOOVITUS I Brandon Baysil on eesti keeles ilmunud viis raamatut

Eestisse tuleb mais ameeriklanna Brandon Bays (sünd. 1953). Kui tal avastati kasvaja, otsustas ta seda ravida eneseusu ja rakumälu mõjutamise toel meditsiinilise sekkumiseta. Selline lähenemine osutuski edukaks ja kasvaja taandus.

Kogemusest kirjutas Bays eneseabiraamatu „Rännak“ (1999), mis osutus edukaks üle maailma. Millised tema raamatud on aga veel eesti keeles ilmunud?

„See raamat on kirjutatud selleks, et anda teile elavat kogemust vabadusest.“ Need on raamatu „Vabadus on“ avasõnad. See on raamat vabadusest – vabadusest kõige tõelisemas ja sügavamas mõttes, vabadusest kõikidel olemisetasanditel. Juhendatavad sisevaatlused meditatsioonide ja süüvivate mõtlustega võimaldavad kogeda ilmutusi, lõpmatustunnet ja puhastumist. Bays mitte üksnes ei räägi vabadusest, vaid aitab seda kogeda. Ta õpetab, kuidas vabastada end emotsionaalsetest tõketest, kõrvaldada negatiivne enesehinnang ja minetada minevikupiirangud, et saaks loomulikult avaneda enda vabalt lendavale olemusele.

Depressioon, ärevushäired, stress ja läbipõlemine on laialt levimas kogu maailmas. Kuidas depressiooni ära tunda, mida selle keerulise seisundi puhul ette võtta ja kuidas sellest vabaneda? Baysi ja tema mehe Kevin Billeti raamatust „Valgus tunneli lõpus” leiabki vastused nendele küsimustele. Billett vabanes rännakuteraapia abil 30 aastat kestnud depressioonist ja otsustas liituda Baysi meeskonnaga. Selles inspireerivas raamatus toovad autorid esile depressiooniga seotud eksiarvamused ja õpetavad sammhaaval, kuidas depressiooni põhjusteni jõuda ja neist vabaneda. Nad näitavad, kuidas avastada positiivsus ja rõõm sügavamas olemuses.

Baysi ja Billeti „Teadvustamine. Uus vääring” viib taas Rännakule ja purustab piiravad paradigmad, mis on takistanud kogemast piiritut rahulolu. Samm-sammult klaarib praktiline, efektiivne protsessitöö hirmuteadvuse, emotsionaalsed tõkked ja sügavale juurdunud negatiivsed uskumused, mis on ohustanud võimet manifesteerida elutervet küllust. Ainulaadsed ja vabastavad õpetused avavad enda otsatusse võimekusse, juhatades  pingutuseta manifesteerima piiramatut küllust karjääris, tervises, suhetes, loovuses – rahaliselt, füüsiliselt, vaimselt – olemise kõikidel tasanditel

„Laste rännak” on põnev ja innustav käsiraamat lastevanematele ja igaühele, kes hoolib lastest. See pakub praktilisi töövõtteid, kuidas olla lapsele kaaslaseks kaasasündinud geniaalsuse vabastamisel, nii et loomulikud võimed särama löövad ja vaim kõrgustesse tõuseb. Lihtsate, kasutajasõbralike tehnikate abil saab aidata lapsel klaarida nii emotsionaalseid tõkkeid kui ka füüsilisi probleeme. Raamat on täis tegelikust elust võetud lugusid. Lisaks on kirjeldatud kahte täispikkuses rännakupotsessi, mis mõeldud 5-12-aastastele.

Head Uudised GoodNews