1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Raamatu “Ärka” autor Shree Yogeesh: iga päev, mil ärkate, eirake negatiivseid mõtteid
Raamatu “Ärka” autor Shree Yogeesh: iga päev, mil ärkate, eirake negatiivseid mõtteid

Raamatu “Ärka” autor Shree Yogeesh: iga päev, mil ärkate, eirake negatiivseid mõtteid

Raamatu “Ärka” autor Shree Yogeesh inspireerib tõeotsijat muutma oma sotsiaalseid ja religioosseid uske ja arusaamatusi, püüdes näidata, kuidas omada otsest kogemust tõest, oma hingest. Laienedes kaugemale pealmisest vaimsuse vahukihist, näitab Shree, kuidas praktiliselt läheneda vaimsele elule selles maailmas.

Jagame Sinuga raamatust inspireerivaid mõtteid! Imelist pühapäeva!

  • Kui inimene ei tunne end, sooritab ta enda vastu kuriteo. Su elu pole täiuslik, kui sa ei tunne end.
  • Pea meeles, et teised inimesed toovad kaasa vaid kannatusi. Tundes ennast, oled sa rahulik ja rahul. Püüa iseend vaadata. Inimesed tahavad kohtuda Jumalaga, kuid nad püüavad tunda teisi. Sa kohtud Jumalaga, kui leiad enda hinge.
  • Eneseteostuse võtmeks on tasakaal.
  • Vabanemise teekond pole kerge ning nõuab suurt jõupingutust. See on justkui jõgi, mis rajab endale tee. Sellel on jõud, võim ja tugevus ja just neid omadusi vajad jõudmaks ookeanini. Jõe teele satub mitmeid takistusi, kuid tugevuse, julguse ja sihikindluse läbi leiab see oma tee.
  • Alandlikkus on vaimse tee alus.
  • Iga päev, mil ärkate, eirake negatiivseid mõtteid. Hommikul ärgates on teil kaks võimalust: sa kas valid, et oled terve päeva õnnetu või valid hoopis, et oled terve päev õnnelik. Vali alati õnn, olenemata sellest, mida ärgates tunned. Igas olukorras, ükskõik kui palju ebaõnne sinu ümber ka pole, oled sina valinud õnne.
  • Iseennast peab usaldama. Ennast mitte usaldades, ei saa kedagi usaldada, isegi mitte kui Jumal ilmub sinu ette. Kõik teavad tõde, lihtsalt pead suutma end 100% usaldada.
  • Patt on see, kui sul on kavatsus teha kellelegi haiget. Kui aga sul ei olnud sellist kavatsust ja mingi inimene sai haiget, ei ole sa patune. Kui su kavatsus on puhas, oled sa paradiisis. Kui see ei ole puhas, oled sa patune, ükskõik mida sa ka ei teeks. Kui oled halvas keskkonnas aga mõtled kõrgemaid mõtteid, siis pole sa patune. Teine inimene, kes on küll pühakuga koos aga mõtleb halbu mõtteid, teeb pattu. Patt sõltub mõtlemisest.
  • Järgima peaks iga head soovitust ükskõik millisest religioonist, pole vahet kas Koraanist või Piiblist, Vedadest või mõnest muust raamatust. Ärge jääge aga ühessegi neisse kinni. Ole avatud ja õpi häid asju kõikidest võimalikest allikatest.
  • Kui inimene teeb teadlikult head, on tulemus tuhandekordne. Kui head tehakse teadmatult, on tulemus hea, aga mitte nii hea kui, teadlikult tehes.
  • Vaimse juhtimise potentsiaal peitub sinus endas. Küsimus on selles, kas sul on julgust ja tugevust esimese sammu astumiseks ja tõeliselt vaimseks saamiseks? Kui hakkad aitama ennast, aitad iseenesest ka teisi. On sinu aeg ärgata!
Head Uudised GoodNews