1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Pühapäeval toimub vaimse õpetaja Himalaya kursus “Elades julgusega ja kahetsusteta”
Pühapäeval toimub vaimse õpetaja Himalaya kursus “Elades julgusega ja kahetsusteta”

Pühapäeval toimub vaimse õpetaja Himalaya kursus “Elades julgusega ja kahetsusteta”

HimalayaKursus “Elades julgusega ja kahetsusteta” on mõeldud kõigile, kes on hakanud endalt küsima: „Kas mu elul on mõte ja kas ma elan oma elu nii nagu ma tegelikult tahaksin” ja on valmis radikaalseks muutuseks.

21. augustil kell 11-18 leiab Taevas ja Maa Keskuse Kristalltemplis aset kursus, mille viib läbi legendaarse Osho õpilane Himalaya. Kursus on loodud spetsiaalselt selleks, et aidata inimesi elama elu täiesti uuel viisil, hakates mõistma ja ära tundma, mida me tegelikult oma elus teeme.

Enamus ajast kordavad inimesed samu alateadlikke mustreid üha uuesti ja uuesti, mis juhivad meid ainult frustratsiooni ja kannatustusteni. Kuidas on võimalik saada õnnelikuks, kui me astume kogu aeg ühte ja samasse ämbrisse ja kukume seejärel juba tuttavasse auku? Einstein täheldas mitmeid aastaid tagasi: “Hullumeelsuse definitsioon on see, kui tehakse kogu aeg üht ja sama asja, aga oodatakse teistsugust tulemust.”

“Elades julgusega ja kahetuseta” kursusel pakutakse mitmeid lihtsaid, loomulikke ja kergeid tehnikaid, mis toovad teadlikkuse ning mõistmise igapäeva tegevustesse. Saadakse ka teadlikuks oma harjumustest. Meie teadlikkuse avardumisega ärkab, loomulik ja sisemine julgus ning jõud. Me avastame oma tegeliku olemuse.

Himalaya eraseansid toovad elumuutuste juurde

Himalaya annab ka meditatiivse nõustamise eraseansse ja üheks võimaluseks on avastada koos temaga meditatiivsus meie endi sees. Mida see aga tähendab?

Hetkes elamine näitab meie sisemist seisundit, kus me oleme võimelised nägema reaalsust sellisena, nagu see on, mitte tõlgendama seda läbi mineviku filtrite ja eelarvamuste. Sellel seansil saab õppida olema iseendaga, selges ja delikaatse teadlikkuse seisundis, mis toetab sind erinevatel eluhetkedel. See on juurdunud meie meeltes ning keha, mõistuse ning südame teadlikkuses.

Tasakaalustav kehateraapia on üks osa kehatööst, õrn, sügav massaaž, mis toob inimesi tagasi harmooniasse iseendaga, keha, mõistuse ja südame terviklikkusega. Teraapia võimaldab taastada ühendust oma sisemise maailmaga: sellega, kes sa oled ja mida sa praegusel hetkel tunned. Kui keha vabaneb lihaspingetest ja lõõgastub, saab energia taas vabalt voolata. See võimaldab saada teadlikuks vanadest, alateadlikest emotsionaalsetest ja vaimsetest hoiakutest ning mustritest, mis meid piiravad, aitab jõuda paremale arusaamale iseendast ja oma varjatud potentsiaalist.

Kursust korraldab Osho Meditatsiooni Keskus Eestis koostöös Taevas ja Maa keskusega.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Head Uudised GoodNews