1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Profifotograaf Aivar Pihelgas õpetab kauneid asju pildile jäädvustama
Profifotograaf Aivar Pihelgas õpetab kauneid asju pildile jäädvustama

Profifotograaf Aivar Pihelgas õpetab kauneid asju pildile jäädvustama

Fotokursus algajateleNeljapäeval, 9. märtsil kell 18-21 toimub Tallinna Õpetajate Majas Aivar Pihelgase fotokursus algajatele, mille juhendajaks on profifotograaf Aivar Pihelgas. Kas tead, kuidas teha head loodusfotot või pildistada loomi? Või seda, kuidas tekitada fotoga emotsiooni? Aivaril on lisaks suurepärastele teadmistele fotograafiast ka hea huumorisoon ning asjade “puust ja punaselt” selgeks tegemise oskus. Tema koolitustelt lahkuvad alati õnnelikud kursuslased, kes pikisilmi järgmist koolitust või edasijõudnute kursust ootama jäävad.

Teemadeks on fotograafia mõisted ja tehnikad; kompositsioon ja pildistamisvõtted; fototehnika ja hooldus; praktiline pildistamine linnas; kokkuvõte ja kodutööde vaatamine. 16-tunnilise koolituse käigus saab algteadmised fotograafiast – mis on ava, säriaeg, teravussügavus, ISO ja palju muud, samuti õpitakse seda praktikas kasutama. Kokkuvõtvas loengus vaadatakse üheskoos tehtud pilte ning arutletakse nende üle.

Kursus käib koos 1 kord nädalas, neljapäeviti, kokku 5 korda: 9., 16., 23., 30. märts (praktiline pildistamine) ja 6. aprill (lõpetamine). Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews