1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. PILLET PUUDUTAB! Kes sa oled, tugev naine?
PILLET PUUDUTAB! Kes sa oled, tugev naine?

PILLET PUUDUTAB! Kes sa oled, tugev naine?

Just aasta lõpus, enne jõule, paneb naine oma tugevuse eriliselt proovile. Tugeval naisel on tuhat asja vaja korraldada, jõulukingid, peod, vastuvõtud, külalised kodus, lapsed, mees, vanemad, jne., ja selle juures peab veel iseendaks, lahkeks ja sõbralikuks jääma. Naine, kuidas sa seda teed?

Järgnevad lõigud on välja toodud raamatust: Anatoli Nekrassov „Tugev naine“, kirjastus Pegasus 2018.

„On aeg astuda need pool sammu oma olemuse suunas. Kõigest pool sammu! Pool sammu oled sa juba teinud – oled saanud tugevaks! Nüüd oled sa see, kes otsustab kõik küsimused perekonnas, sinuta ei toimu sellel planeedil mitte midagi.

Luba endale seda õnne.

Lihtsalt luba.

Ongi nii!

Tegelikult ei ole kõik üksnes lihtne, vaid väga lihtne!

Sellel planeedil on loodud kõik naise õnneks! Seda on vaja, sest kui naine on õnnelik, on ka terve maailm õnnelik.

Terve see raamat oli sellest, et õnne puudus ei väljendu mitte hädaldamises ja kaebustes, see pole ajutine seisund, vaid globaalne tõeline ja reaalne probleem. Meie ülesanne on muuta tulevikku. Ennast on vaja kuulata. Seepärast, et keha, vaim ja hing ütlevad: „Meie, kellest sa koosned, oleme õnnest ilma. Anna meile tagasi kõige loomulikum seisund Maa peal – rõõmu, õnne, harmoonia ja armastuse seisund, millest hoovab valguse, soovide ja ühtesulamise energiat. Taasta oma enda olemus!“

Iga rida selles raamatus viib lähemale õnnelikule tulevikule – pere, kodumaa, planeedi Maa tulevikule. Elu on püüd harmoonia ja rõõmu poole.

Tugev naine võib igapäevaselt võtta vastu otsuseid, püstitada eesmärke, neid saavutada. Kuid ta peab õppima sellesse lülitama esmajärjekorras iseennast.

Elu rõõmustab sellise mõtestatud suhtumise üle, toob naise ette kingid ja varandused, mille otsa sõjaprintsess lausa komistab, kui ei õpi selleks ajaks maha võtma kiivrit ja soomusrüüd, hingama värsket õhku. Hüljates kontrollivajaduse mõistad, et kõike ei olegi võimalik kontrollida, sest see maailm ei keerle mitte sinu ümber, vaid muutub ilusamaks ja rõõmsamaks sinuga koos.

Pärast seda, kui sina, emakese Maa hinnaline lemmik ja tema sõbranna, lõpetad jõudude kokkukeeramise ja ei ürita enam süüdata käsitsi päikest taevavõlvil, vabaneb sul aeg ja jõud ja siinsamas ilmub sulle rohkesti abilisi.

Kas naine on ikka veel tugev? Muidugi! Kuid milles see väljendub?

Selles, et ta ei koge enam valu. Süütunnet. Hirmu. Rahulolematust. Kadedust. Ta ei kahetse minevikku. Ja õnnest pole tal enam iial puudus.“

Tekst: psühholoogiline nõustaja Pille Teearu

Head Uudised GoodNews