1. Avaleht
  2. Hingele
  3. PÄÄSMED SOODUSHINNAGA! Elustiilipäeva ja joogafestivali pääsmed on jaanuaris sõbrahinnaga
PÄÄSMED SOODUSHINNAGA! Elustiilipäeva ja joogafestivali pääsmed on jaanuaris sõbrahinnaga

PÄÄSMED SOODUSHINNAGA! Elustiilipäeva ja joogafestivali pääsmed on jaanuaris sõbrahinnaga

joogaEesti populaarseimate joogasündmuste korraldajad annavad teada, et Elustiilipäeva ja suvise Joogafestivali piletite soodushinda on pikendatud jaanuarikuu lõpuni.

Seega kõigil, kes aastalõpu kiires tuhinas ei jõudnud piletit ära osta, on lähinädalatel hea võimalus teha seda endiselt sõbrahinnaga.

Elustiilipäev ehk talvine joogafestival toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas. Tegemist on heaolule ja terviklikule eluviisile pühendatud päevaga, mil toimuvad erinevad loengud ning joogatunnid. Lisaks on kõigile tasuta avatud bazaar, kus müügil hingepaitavad tooted. Elustiilipäev saab olema tõeline vitamiinisüst kevadises märtsis!

Loengusaalis saavad kuni sada inimest Kreet Rosina ja Ville Jehe vahendusel teada Tiibeti ne dzang joogast. 150 kohaga naistesaalis on huviliste ees Epp Kärsin, Karolin Tsarski, Katrin Saali Saul ja Kadi Toompere, loengud on naise seksuaalsusest, mehele naudingute pakkumisest, taimsest toidust, joogast igapäevaelus ja paljust muust huvitavast. Iga töötuba/loeng kestab 75 minutit.

jooga2

Tasub ka teada, et Heaolumess on tasuta, see on avatud kõigile.

jooga4

MTÜ Joogafestivali tiim on 4 aastat korraldanud suvel Haapsalu Joogafestivali, viimati 1200-le osavõtjale ning 2 aastat Tallinnas Joogafestivali talvepäeva (2015) ja Jooga- ja Muusikafestivali (2015) 500-le osavõtjale.

Jooga on elustiil

See on viis mõtestada elu ja iseennast, see on liikumine ja endasse vaatamine. See on tervislik toit, värsked õhusõõmud, rõõm täisväärtuslikust elust ja mõnusalt zen olemine. Kõigil kaasavööjatel on võimalik saada virgutav energiasüst kevadväsimuse asemel ja oodatud on igaüks, ka siis, kui oled senini joogast ainult mõelnud.

jooga5

Piletid on saavad Piletilevis!

Head Uudised GoodNews