1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEST JA JÄRJEKINDLUSEST! Kuidas olla õnnelikum inimene?
ÕNNEST JA JÄRJEKINDLUSEST! Kuidas olla õnnelikum inimene?

ÕNNEST JA JÄRJEKINDLUSEST! Kuidas olla õnnelikum inimene?

Maagia13Raamatu “Maailma vanim saladus” autor Mark Fisher toob ülimenuka teose “Saladused” kaasköites lugejani lühilood ja tõsielusündmused, mis on inspireeritud autori tavainimestest koosneva tutvusringkonna ning kuulsuste elust.

Raamatust leiab ka  nõuandeid, kuidas saavutada edu erinevates valdkondades, kuid eelkõige paljastab õnne saladuse.

GoodNews toob lugejateni nõuandeid, kuidas olla õnnelikum inimene.

 

  • Näpista aega igapäevastest rahmeldustest, mis arvatavasti valitsevad sinu elu nagu kõigil teistel, ja lase meeltel rahuneda nagu peegelsiledal järvel hämaruses. Kindlasti märkad, et järvepõhi paistab ainult siis, kui veepind on sile: sinuga on sama lugu.
  • Tõelised võidud pole rahalised – kaugel sellest … Suurim võit on see, kui julged oma unistuse täide viia. Suur võit tähendab asjadega, millesse usume, mitte sellega, mida meil kästakse tegeleda. Suur võit koosneb väiksematest saavutustest, mis tähendavad meile palju.
  • Paljud inimesed loobuvad esimest takistust kohates, sest nad ei usu endasse ega sellesse, mida teevad, kuna tegelikult on nad sisimas alati uskunud, et plaan ei õnnestu.
  • Ole järjekindel isegi siis kui sind ümbritsevad inimesed soovitavad alla anda või midagi muud teha.
  • Ainult sina ise võid ennast õnnelikuks teha. Oled selles seikluses üksi, aga kui sa ei söanda oma unistusi ellu viia või pole valmis väljakutseid vastu võtma, seisma silmitsi ajutiste kannatustega ja loobuma vanade harjumuste mugavast raudkraest, siis saab üksindusest sinu igapäevane põrgu ja aeglane, ent kindel surm.
  • Ära pane kaasinimeste negatiivset suhtumist tähele, sest nende suhtumine on peaaegu alati negatiivne.
  • Kujutle oma hiilgust, heaolu ja õnne edu saavutamisel, ilma et peaksid midagi tegema. Enesesisendused toovad enesekindluse ja kõige tähtsam ongi enesekindluse kuldkangi abil oma tuju tõsta. Olge selles järjepidev. Seeläbi aga läheb teil iga päevaga ja igas asjas järjest paremini ja paremini.
Head Uudised GoodNews