1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Neli võtit, millega Kaidi Karilaid soovitab luua tulevikku
Neli võtit, millega Kaidi Karilaid soovitab luua tulevikku

Neli võtit, millega Kaidi Karilaid soovitab luua tulevikku

Mis on sinu elus väärtuslikuim asi? Mida sa rohkem väärtustad? Minevikku, olevikku või tulevikku? Enamik inimesi väärtustab minevikku ja seda, mida nad saavad nüüd omada enam kui seda, mida saab luua tulevikku. Aga kui sa ei väärtusta tulevikku, ei loo sa kunagi ihaldatud tulevikku.

Siin on neli võtit, millega luua tulevikku:

1. Tänulikkus

Tänulikkus kõige ja kõigi eest on tulevikuloomise võtmeelement. Kui sa pole tänulik selle eest, mis sul täna on, ei loo sa kunagi tulevikku.

Kui sa oled tänulik, saad sa luua tulevikku, kui sa ei ole, hävitad sa kõik peale praeguse hetke. Sa elad hetkes, sa ei ela hetkes ja lood tulevikku. Hetkes elamine on suurepärane, aga sa pead olema valmis looma ka tulevikku. Tänulikkuses on järjekindlus/kooskõlalisus, mis on seotud tulevikuga.

Kui sa pole tänulik oma keha eest, ei loo sa tulevikku, mis kaasab su keha. See on see, mis tapab planeeti. Inimesed pole tänulikud oma kehade eest nii, et nad ei saa luua keha, mis saab omada tänulikkust. Nad peavad leidma viisi enda tapmiseks ja nad leiavad selle. Kui sa lõpetad selle võrdlemise, milline su keha oli minevikus ja hakkad looma sellest, mis see saab olla täna, siis sa saad kõik minevikuasjad lahti lasta. Kui sa jätkad vaatamist sellele, milline see oli, siis sa ajad ennast kettasse. Minevikku pole olemas. Vali praegusesse hetkesse. Ära vali siis, kui….

Kui sinu elus on tänulikkus, siis sa saad luua tulevikku. Sa ei saa luua tänulikkuseta tulevikku. Ole oma elus kõige eest tänulik ja küsi: millist tänulikkust saan ma omada, mis loob mulle ihaldatud tulevikku?

2. Entusiasm ei loo tulevikku

Inimestel on illusioon, et see, mis on nende jaoks põnev, mille suhtes nad on entusiastlikud, loob nende tulevikku. Tegelikult pole see nii. Entusiasm loob ainult tänaseks. Entusiasm on sul praeguses hetkes. Kui sa oled entusiastlik, oled sa põnevil sellepärast, mis nüüd ja praegu toimub, sest lõpuks on välja ilmunud see, mida sa lõid minevikus. Ma vaatan alati nii seda, mida ma lõin minevikus, kui ka seda, mida ma loon tulevikku. Ma vaatan minevikku ja ma olen tänulik selle eest, mida ma küsisin 20 aastat tagasi ja see ilmub nüüd. Mul võttis 20 aastat, et saada seda. Kas see ei kiilu kinni? Ei, ma olen tänulik, et see lõpuks välja ilmus. See on vaimustav!

3. Mugavuse ootamine peatab sind

Kui sa ootad seda, mis on sinu jaoks mugav, ei loo sa kunagi oma tulevikku. Mugavus on üks viis, kuidas sa juurid välja kõik tulevikuvõimalused. Kui sa teed seda, mis on sinu jaoks mugav, pole sa tegelikult pühendunud oma tulevikule, vaid oma mugavusele. See tähendab, et sellel pole sinu jaoks tõelist väärtust. Sellel on ainult mugav väärtus. See on nagu ebamugav tõde. Keegi ei tahtnud kuulata Al Gore’i ja tema rääkis tuleviku loomisest.

4. Ole valmis muutuma

Inimestele meeldib samasugusus, neile ei meeldi muutus. Muutus on ainuke asi, mis annab sulle oskused tuleviku loomiseks. Ma olen muutus, mis loob tulevikku, sest ma olen rohkem huvitatud tuleviku loomisest, mis on avardavam, mitte ei tähenda ainult rahaloomist. Raha pole minu jaoks nii oluline. Ma saan raha teistel viisidel. Kui me tahame ellu jääda, peame me muutma viisi, kuidas asjadele teistmoodi vaadata. Senikaua kui sellest saab reaalsus, on see maailm suremas. Access Consciousness seisneb maailma muutmises nii, et sellest saab parem koht, mitte sulle hea enesetunde loomises.

Kaidi Karilaid

Head Uudised GoodNews