1. Avaleht
  2. Hingele
  3. „Naiste ja meeste ühine väering“ kutsub osalema
„Naiste ja meeste ühine väering“ kutsub osalema

„Naiste ja meeste ühine väering“ kutsub osalema

Fotod: Pixabay

Tallinnas Taiji klubis toimub 7. juunil „Naiste ja meeste ühine väering“, kus jagame üksteise sügavamaid kogemusi.

Kuidas saada iseendast teadlikumaks? Kuidas leida tee enda tõelise olemuseni? Sageli arvame, et elu on meiega ülekohtune, liiga karm. Õppetunnid ja kogemused elus muutuvad aina keerulisemaks ning puudub oskus ja jõud kõigega hakkama saada.

Toetavas ja turvalises ruumis laskume õrnematesse soppidesse, mida oleme varjus hoidnud ja saame olla need, kes tegelikult oleme. Me ei pea kellelegi midagi tõestama, me ei pea kartma, näitama end kellegi teisena. Lubame endil olla empaatilised ja haavatavad. Kui julgeme sisemiselt avaneda ja seda teistega jagada, tervendame oma alateadlikke mustreid ja uskumusi. Õpime kohal olema ja üksteist austusega kuulama, sest igas jagatud sõnumis võib olla peidus tervendav vägi. Kuulates teiste kogemusi, märkame tihti endas sarnaseid jooni, meil on sarnased igatsused ja soovid.

Ringis kohtume ka naiselikkuse ja mehelikkusega erinevate aspektidega, vaatleme erinevaid tahke iseendas ja vastassoos. Eesmärk on üksteisest paremini aru saada, luua omavahel suuremat ühtsusetunnet ja sügavat mõistmist ning armastust.

Ühtse turvalise väeringi loomise ning isiklike kogemuste ja taipamiste jagamisega saame liikuda täiesti uude kohta, kerguse ja enesearmastuse tasandile.

Registreeruda saab teadlikmees@gmail.com või Facebookis. Kohtade arv on piiratud.

Meeste väeringi hoiab Raivo Juhanson, kelle kohta saab lugeda SIIT

Head Uudised GoodNews