1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Näed siis! Telereporter Üllar Luup esitleb oma esikraamatut „Jõuluvana Juhani päevaraamat“
Näed siis! Telereporter Üllar Luup esitleb oma esikraamatut „Jõuluvana Juhani päevaraamat“

Näed siis! Telereporter Üllar Luup esitleb oma esikraamatut „Jõuluvana Juhani päevaraamat“

Telereporter Üllar Luup esitleb reedel kell 16 Tartu Kaubamaja Apollos ja 16. novembril kell 17 Tallinna vastavatud kaubanduskeskuse T1 kaupluses Raamatukodu oma esikraamatut „Jõuluvana Juhani päevaraamat“, mille illustratsioonide autor on vanameister Hugo Hiibus.

„Jõuluvana Juhani päevaraamat“ kirjeldab lustakal moel paljusid jõuluimesid – kuidas päkapikud lastele sussi sisse maiustusi poetavad, mil moel jõuab Jõuluvana korraga väga paljude laste peresse, mitu põhjapõtra on tema saani ees jpm.

Üllar Luup on üle kolmekümne aasta ise samuti Jõuluvanana tegutsenud ja teab hästi, missugused küsimused lapsi huvitavad. Aga et tegemist on kogupereraamatuga, pakub see mõnusat lugemist ka lapsevanematele.

Raamatu illustreeris tuntud saržikunstnik ja karikaturist Hugo Hiibus.

Autor luges teose ka kuulderaamatuks ja kinkis selle Eesti Pimedate Ühingu raamatukogule. „Olen varem Pimedate Ühinguga kokku puutunud ja tahtsin teha neile jõulukingituse,“ ütles Üllar Luup ja lisas, et plaan on teha kuulderaamat kättesaadavaks ka mõne veebikanali kaudu.

Raamat trükiti Hooandja toel, kõigile toetajatele annab Üllar Luup tänukontserdi T1 kaubanduskeskuses 16. novembril kell 18.

Head Uudised GoodNews