1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO I Trent Shelton: ole lojaalne kellelegi, kes toob sinu ellu unistusi
MOTIVATSIOONIVIDEO I Trent Shelton: ole lojaalne kellelegi, kes toob sinu ellu unistusi

MOTIVATSIOONIVIDEO I Trent Shelton: ole lojaalne kellelegi, kes toob sinu ellu unistusi

Kuula sellest Trent Sheltoni videost, et kõik ei ole sinu sõbrad ning kuidas ära tunda neid, kes tegelikult sulle head ei soovi.

Lihtsalt sellepärast, et nad on sinu kõrval ei tähenda seda, et nad tahavad sulle parimat. Lihtsalt sellepärast, et nad naeratavad sulle ei tähenda seda, et nad on lojaalsed ka sinu seljataga. Saa aru, reaalsed situatsioonid paljastavad võltsid inimesed. Seega, kui asi muutub tõsiseks, siis sa näed, kes on päris. Kui sul on elus langus, siis sa näed, kes on koos sinuga. Ma pean olema sinuga aus. Kõik sinu ringis ei pruugi olla koos sinuga. Kõik, keda sa kutsud sõbraks, ei pruugi olla sinu sõber. Inimesed oskavad hästi teeselda, vahest on need samad inimesed, kes sinuga koos edasi liiguvad, aga päriselt nad ei liigu sinu pärast. Vahel on need inimesed, kes on sulle kõige lähedasemad, kes vaikselt tegelikult võitlevad sinu vastu. Lihtsalt sellepärast, et nad on sinu parimad sõbrad, ei tähenda seda, et nad tahavad sulle alati parimat.

Kuula mind! Ära aja segamini sõpruse pikkust sõpruse tugevusega. Ära lase ajalool end õnnetuna hoida. Lihtsalt sellepärast, et nad on sinuga koos kasvanud, ei tähenda seda, et nad tahaksid näha sind kasvamas. Mis on inimeste enda ümber hoidmise mõte, kes ei ole sinu jaoks? Mis mõte on nendel inimestel, kes seisavad sinu kõrval, kes ei ole tegelikult sinu jaoks olemas? Sest sa oled päris? Sest sa oled lojaalne? See ei ole lojaalsus, see on rumalus. Ära lase enda lojaalsusel enda orjaks muutuda, ole esmalt lojaalne iseendale. Ole lojaalne kellelegi, kes toob sinu ellu rahu mitte probleeme. Ole lojaalne kellelegi, kes toob sinu ellu unistusi mitte draamat, eesmärke mitte kuulujutte. Ole lojaalne kellelegi, kes seisab sinu eest, kui sa pole olemas iseenda jaoks, et enda eest seista. Ära ole lojaalne valedele inimestele! Sa ei saa kontrollida kellegi teise lojaalsust, vahet ei ole kui hea sa ise selles oled. See ei tähenda seda, et nad kohtlevad sind samamoodi. Vahet ei ole, kui palju nad sulle tähendavad, see ei tähenda, et nad väärtustavad sind sama palju. Vahest ka nende inimeste puhul, keda sa kõige rohkem armastad, võib välja tulla, et neid saad sa usaldada kõige vähem. Võltsid inimesed annavad sulle alati reaalseid põhjuseid, miks sul tuleks nad enda elust eemaldada. On aeg, et sa teeksid „operatsiooni“ ja lõikaksid need inimesed enda elust välja.

Kuula mind! Kui sinu ümber olevad inimesed ei taha sind näha võitmas, ei taha näha sinus parimat, kui nad ei inspireeri ega motiveeri sind, ma ei tahaks seda sulle öelda, aga see on tõsi, sa peaksid nad oma elust välja lõikama. Sinu ümber ei ole ring, vaid puur ja vahest kõige parem variant enda ellu midagi luua, ei ole sellele midagi uurde lisada, vaid sellest midagi eemaldada. Nagu ma alati ka ütlen, see kõik algab sinust endast. On taastamise aeg, teeme selle ära!

Head Uudised GoodNews