1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO I Sa lood iseenda saatuse ja see algab sõnadest
MOTIVATSIOONIVIDEO I Sa lood iseenda saatuse ja see algab sõnadest

MOTIVATSIOONIVIDEO I Sa lood iseenda saatuse ja see algab sõnadest

Meil kõigil on olnud raskeid aegu, mõnel vähem, mõnel rohkem, need ajad panevad mõtlema, miks see meiega nii on, millega me oleme selle ära teeninud? Alati ei olegi raskete aegade taga meie ise, kõik elusündmuseid ei sõltu meist. Kuid mida me saame kontrollida, on meie enda isiklik tulevik, meie saatus, meie elusündmused – ja see kõik algab sõnast. Toome teieni ühe video, mis aitab end motiveerida.

Sõnad loovad reaalsuse

Sinu sõnad, koosluses sinu uskumustega, ühilduvad vähehaaval sinu reaalsusega. See, millest sa räägid on see, milliseks kujuneb sinu elu. Kui sa räägid pidevalt sellest, et sa oled „kinni“ seal, kus sa hetkel oled ja sa ei suuda sellest situatsioonist väljapääsu leida, kuidas sul kunagi ei vea, et sa ei saa kunagi õnnelikuks, et sa ei saa kunagi rikkaks – noh, sul on õigus. Sa ei saa kunagi neid asju, kui sa nii räägid ja kui sa nii arvad. Kui sa sellesse ei usu, siis sa isegi ei püüa seda saada.

Selle asemel, et öelda: „Ma ei tea, kuidas seda teha”, ütle: “Ma pühendan end õppimisele, kuidas seda teha”. Selle asemel, et öelda: „Ma alati viivitan ega ei saa midagi tehtud“, ütle hoopis: „Ma otsin selle miski, mis on mulle olulisem kui miski muu ja siis ma saan selle töö tehtud!“ Selle asemel, et öelda, et ma olen läbikukkunu, ütle hoopis: „Ma kukkusin läbi, ma sain õppetunni ja kui ma saavutan palju edu, siis sellest läbikukkumisest saab üks hea lugu, mida rääkida”. Selle asemel, et öelda: “Minu parimad päevad on möödas, ütle: „Minu parim aeg on alles ees!“ Selle asemel, et uskuda, et teised on õnnes sündinud või eriliste annetega, tea, et sa oled ka võimeline kõigeks! Tea, et sa võid õppida ja pühendada end headelt inimestelt õppimisele. Tea, et sinust võib saada imeline inimene sinu enda tõekspidamistest.

Iga päev vaata end peeglist ja ütle: „Ma olen hea inimene, ma olen lahke inimene, ma olen tugev, ma olen suuteline kõigeks, ma kasvan iga päev rohkem, ma olen pühendunud, ma olen kindlameelne, mul ei ole piiranguid! Mul võib olla minu valitud tervis ja keha, aga ma saavutan selle tervise ja keha, mida ma soovin. Ma saan valida oma rikkust. Ma saavutan enda valitud rikkuse. Ma väärin küllust, ma olen vääriline, ma olen enam kui vääriline, ma saan teha suuri muutuseid teiste elus. Ma teen selle suure muutuse!”

Räägi positiivsetest asjadest

Gandhi ütles kunagi: „Sinu uskumustest saavad sinu mõtted. Sinu mõtetest saavad sinu sõnad. Sinu sõnadest saavad sinu teod. Sinu tegudest saavad sinu harjumused. Sinu harjumustest saavad sinu väärtused. Sinu väärtustest saab sinu saatus.” Kui sa hakkad oma sõnu ja uskumusi kokku sulandama, siis need saavad nii võimsaks, et sa oled võimeline liigutama mägesid! Sa lood iseenda saatuse ja see algab sõnadest, mida sa oma elust rääkides kasutad!
Räägi positiivsetest asjadest, kutsu positiivseid asju enda ellu, jõulisi asju, räägi enda ellu armastust ja õnne ning sa märkadki rohkem armastust ja õnne. Räägi teistest head ja sa võidki märgata teistes rohkem head! Tee oma unistused reaalsuseks! Usu, et sinu unistused saavad teoks! Käitu ja ela nagu need oleks teostatud ja üsna pea need saavadki teoks!

Muhammad Ali ütles, et temast saab parim ja temast saigi parim! Ta ei kahelnud selles hetkekski! See on samasugune kindluse tase, mille toel peaksid ka sina oma unistustest rääkima. „Ma olen terve. Ma olen edukas. Ma olen tark.” Võimalusi on igal pool, raha voolab kergusega, rõõm on igal pool. Ma tõmban enda ellu imelisi inimesi. Mind on õnnistatud. Ma olen ümbritsetud õnnistustega, mul on rohkem kui küllalt, mul on palju energiat, ma olen tugev, ma olen vormis, mul on positiivne mõju inimestele, kes on minu ümber. Mul on imelised sõbrad, ma olen külluslik, ma kasvatan järjepidevalt oma sissetulekut, ma kasvatan järjepidevalt ka iseennast, minu tervis paraneb aina rohkem, läheb tugevamaks ja minu füüsiline vorm paraneb. Minu suhted inimestega lähevad iga päevaga aina tugevamaks, rohkem armastust ja rõõmu iga päev. Sinu uskumused, mõtted ja sõnad määravad sinu saatuse.

Kinnita endale iga päev, et oled hea

Mida iganes sa enda limiidiks ka ei peaks, see ongi sinu limiit. Iga päev vaata end peeglist ja ütle endale: „Ma olen hea inimene, ma olen lahke inimene, ma olen tugev, ma olen kõigeks võimeline, ma kasvan iga päev aina rohkem, ma olen pühendunud, ma olen kindlameelne. Mul ei ole piiranguid! Mul on võimalik määrata oma tervislikku seisu ja kehalist vormi nii nagu ma ise soovin. Ma määran oma tervisliku seisu ja kehalise vormi enda soovi järgi. Mul on võimalik määrata minu edukus enda soovi järgi. Ma määran oma edukuse enda soovi järgi. Ma väärin küllust, ma olen vääriline, ma olen enam kui vääriline. Mul on võimalik teha suuri muutuseid inimeste eludes. Ma teen selle muutuse!”

Igapäevased kinnitused on abiks, sest need programmeerivad sinu mõtte ümber, sinu mõtted ja sinu uskumused. Mõned kõige edukamatest inimestest maailmas harjutavad igapäevaseid kinnitusi. Kui sa teed seda järjepidevalt, iga päev, hommikul, enne kui sa oma päeva alustad, su hakkavad moodustuma uued uskumused ja sinu elu hakkab muutuma sinu silm ees. Kui see pole alguses loomulik, kui sa tunned, et sõnad ei ole usutavad, siis jää ikkagi selle juurde. Eesmärk on tunda nagu sul juba oleksid need asjad, mida sa soovid. Kui sa lausud neid sõnu, siis tunneta nagu sa juba oleksid see inimene. Vahet ei ole, millised sõnad sinu jaoks toimivad, kirjuta need üles, sinu enda kinnitus ja loe neid iga päev. See on võti, nende sõnade kordamine ja tunnetamine, kui sa tunnetad neid, siis värskenda neid veel millegi võimsama ja tähenduslikumaga.

Head Uudised GoodNews