1. Avaleht
  2. Kuula
  3. MÕNUS MUUSIKA! Koostöös Lenny LaVidaga sai Silja Vipre loost valmis mõnus tantsuline versioon
MÕNUS MUUSIKA! Koostöös Lenny LaVidaga sai Silja Vipre loost valmis mõnus tantsuline versioon

MÕNUS MUUSIKA! Koostöös Lenny LaVidaga sai Silja Vipre loost valmis mõnus tantsuline versioon

Silja VipreSilja Vipre lugu „Merciless“ on kirjutatud selle aasta kevadel ja jutustab elu elamisest mõnuga, iga hetke nautimisest ja kõrgelt unistustes lendamisest. Samuti iga inimese jälje jätmisest enda põlvkonda ja mälestustesse.

„Merciless“ on inspireeritud Saaremaa üritusest Sadhu Jam, pühendatud ürituse korraldajatele, muusikutele ja eriti just publikutele. Antud üritusel ei ole vahet, kas oled laval või rahva seas- kõik on võrdsed ja naudivad kogu südamest. Ka Silja enda sõnul üritab elada täiel rinnal ja mitte jätta unistused unistusteks. See on ka põhjuseks käesoleval aastal albumi ilmumiseks – siiani täitumata unistus on nüüd täidetud.

Muusikaga hakkas Silja tegelema alles 26 aastaselt, kui ühel hommikul ärgates oli tunne, et nüüd, kohe ja praegu on vaja kitarri ja õpikut. Mõeldud, tehtud! Mõne aja pärast hakkasid lood iseenesest sündima ja nüüd peale sadu kirjutatud lugusid sai valitud need 13 tk, mis jõudsid albumile. „Valik oli nii keeruline, et nüüdseks on selge, et antud album ilma järjeta ei jää…“

Hetkel valmistub bänd plaadiesitluseks. Esimene plaadiesitluskontsert toimubTallinnas Von Krahlis 14.jaanuar 2016 algusega kell 20.00. Silja kodulinnas Kuressaares esitletakse plaati 06.02.2016 Lounge Muusas, samuti algusega kell 20.00.

Enda muusikat esitab Silja laval koos heade ja muhedate sõpradega. Laval on koos Siljaga Üllar Priks (klahvpillid), Kristo Joosep (trummid), Jan Viileberg (kitarr), Toomas Pihlau (basskitarr).

Albumi salvestamisel tegid kaasa mitmed tunnustatud Eesti muusikud – Klahvpillidel Tomi Rahula (The Sun), kitrarril Taavi Langi (Terminaator), basskitarril Henno Kelp (Terminaator) ja trummidel Borka ning kogu materjali savestas ja miksis Kristo Kotkas.

HEAD KUULAMIST!

Head Uudised GoodNews