1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Meditatsioonikooli looja sai hingestatuse Osho õpetusest
Meditatsioonikooli looja sai hingestatuse Osho õpetusest

Meditatsioonikooli looja sai hingestatuse Osho õpetusest

Seeda RandrooAasta alguses Eestisse loodud Eesti Meditatsiooni Kool avab võimalused kõigile, kes tahavad leida enda jaoks tasakaalu ja rõõmu.

Meditatsioonikooli loojaks on Chandini Sarita (Seeda Randroo – toim), kes sai hingestatuse Osho õpetusest. Koolil loomisele on oma toetuse andnud ka äsja Eestis viibinud ning paljusid inimesi aidanud Veet Mano.

Eesti Meditatsiooni Kool on koht, kus hingeteedel rändajad võivad endas selguse, tasakaalu ja elurõõmu leida ning ennast avastada. Kooli loojaks on Seeda Randroo ehk idamaise nimega Chandini Sarita, naine, kes oma sügavamad teadmised ning õiguse teisi juhtida omandas Indias Punes, OSHO Rahvusvahelises Meditatsiooni Keskuses.

Seeda motoks on: „Ma saan elus teha ning teistele edastada vaid seda, millesse ise tõeliselt usun”. Tema kursustel on võimalik omandada palju erinevaid tehnikaid, et nende abil liikuda sügavamale meditatsioonitasandile, suurema sisemise selguse suunas, kogeda erinevate meditatsioonide mõju ning saada teadmisi nii konkreetsete tehnikate kui ka meditatiivse tee kohta laiemalt. Vajalikke sügavamaid kogemusi ja teadmisi saavad needki, kes juhivad täna ise (alternatiiv)gruppe või plaanivad seda teha.

Peagi algavate meditatsioonikursuste kohta leiab rohkem informatsiooni SIIT!

Uuri lähemalt Eesti Meditatsiooni Kooli KODULEHELT!

Head Uudised GoodNews