1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Meditatsioon suurseminarilt „Mehe sügavam tõde“ maskide vabastamiseks
Meditatsioon suurseminarilt „Mehe sügavam tõde“ maskide vabastamiseks

Meditatsioon suurseminarilt „Mehe sügavam tõde“ maskide vabastamiseks

Fotod: Pixabay

6. mail toimus meeste poolt korraldatud suurseminar naistele „Mehe sügavam tõde“. Nagu pealkirigi ütleb – seminar oli mõeldud vaid naistele. Esinema kutsuti vaid need mehed, kes olid valmis olema enese ning teiste saalis viibijatega läbinisti ausad – kes olid täielikult valmis jagama oma kogemusi läbi elus kogetud rõõmude ja valude.

Seminar algas meditatsiooniga maskide vabastamiseks

Suurseminar algas Raivo Juhansoni poolt läbi viidava meditatsiooniga, mis lõi seminarile täiuslikult puhta ja visuaalselt kauni õhkkonna vabastades kõik meeste pinged saalis ning tekitades naistele turvatunde võtmaks vastu meeste imelist elutarkust.Tundus, et kõik, kes saalis viibisid oleksid nagu läinud lendama avakosmosesse, kus kõik sulandub üheks ja läheneb üksteisele veelgi. Nagu väikesed energiaosakesed, kes otsivad teed ühendumaks üle pika aja, kes on veetnud oma pikki päevi eraldatuses, kuid jälle soovist olla üks ning saada terviklikuks. Sest me olemegi üks. Sest me kõik koos moodustame terviku.

Tundus, et kõik, kes saalis viibisid oleksid nagu läinud lendama avakosmosesse, kus kõik sulandub üheks ja läheneb üksteisele veelgi.

Keegi ei tundnud saali õhkkonda peale meditatsiooni ära. Õhk oli värskuse etalon ning täis laetud kristalset energiat. Oli vabastav hingata nii kaunis õhustikus. See oli tunne, et oled jõudnud koju. Oma vaimsesse koju. Headuse koju.

See oli tunne, et oled jõudnud koju.

Toome teieni selle imelise meditatsiooni, et saaksite ka ise nautida enda ning oma õhustiku uuesti loomist – kõik, mis tuleb hingest, läheb hinge.

Meditatsioon maskide vabastamiseks, mis meiega tahes-tahtmata vahepeal kaasas käivad:

Kujustan ilmeilusat pilti rannast… tunnen, et ma ise olen siin rannas. Tunnen oma tallaaluseid, tunnen oma varbaid, tunnen seda sooja mõnusat liiva oma taldade all. Tunnen, kuidas päike paitab mu nägu, käsi, jalgu… Tunnen, kuidas tuuleke paitab mu juukseid ja ma hingan… ma hingan rahu. Ma kuulen, kuidas mõnusad lained laksuvad. Laine tuleb sisse, laine läheb välja… Sisse tulev laine toob mulle rõõmu ja elevust. Välja minev laine viib ära kõik mu mured, pinged.

Sisse tulev laine toob mulle rõõmu ja elevust.

Hingan. Vabastan kõik selle, mis mind enam ei teeni. Lasen vabaks kõik mured, pinged, hirmud, valud, kurbuse ja üksinduse, ohvrirollid. Vabastan kõik mõtted, mis ei ole minu omad ja lasen neil minna. Iga hetkega tunnen, kuidas kõik muutub kergemaks.

Iga hetkega tunnen, kuidas kõik muutub kergemaks.

Hingan rahulikult. Tunnen, kuidas olen ümbritsetud kergusega, armastusega. Tunnetan oma vasakut ajupoolkera – minu meespoolt ja tunnetan oma paremat ajupoolkera – minu naispoolt. Teen taotluse. Tasakaalustan vasaku ja parema ajupoolkera energida. Lihtsalt tunnen, kuidas ajupoolkerad tasakaalustuvad. Peas muutub kõik kergemaks ja kogu see kerguse energia liigub üle kogu mu keha.

Tunnen, kuidas olen ümbritsetud kergusega, armastusega.

Viin oma tähelepanu südamesse. Hetkel tunnetan ja kuulan oma südant, kuidas minu süda lööb. Iga kord, kui mu süda lööb, tunnen, kuidas mulle saadatetakse rõõmu ja kergust. Ma tunnen iga hetkega kuidas kõik muutub minu jaoks rahulikumaks, kergemaks. Ma tunnen, kuidas mu südames aktiveerib valgus – kristallivalgus. Minu südamest tulevad imelised kiired välja. Ma saadan need kiired kõikidele oma lähedastele – oma lastele, oma vanematele, oma partneritele. Ma tunnen, kuidas nemad saavad minu armastuse energia kätte, kiire kätte. Tunnevad sellest suurt rõõmu ja saadavad mulle selle armastuse tagasi. Ma tunnen seda armastust, mida nad saadavad.

Iga kord, kui mu süda lööb, tunnen, kuidas mulle saadatetakse rõõmu ja kergust.

Ma saadan kõikidele meestele armastust. Isegi neile, kes on mulle pakkunud kannatusi siin elus. Ma tunnen, kuidas ma avan need mehed läbi oma armastuse. Ma tunnen, kuidas nemad saadavad mulle armastust vastu.

Ma tunnen, kuidas ma avan need mehed läbi oma armastuse.

Ma saadan kõikidele naistele armastust. Ma tunnen, kuidas kõik naised saavad selle armastuse kõik kätte. Ja saadavad mulle vastu seda armastust. Ma tunnen, kuidas me kõik oleme üksteise vahel. Läbi südamete ühenduses. Avatult. Vaba kõikidest maskidest, hoiakutest. Olen see, kes ma tegelikult olen. Hingan rahulikult kolm korda sügavalt sisse ja välja. Laulan kolm korda om`i seda valjusti välja öeldes. Enne kui silmad avan, tunnetan, milline energia minu ümber viibib. Siis avan lihtsalt vaikselt silmad.

Olen see, kes ma tegelikult olen.

Aitäh sulle!

Jennifer Buht

Head Uudised GoodNews