1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Massööride liit kutsub kevadkonverentsile kuulama Melissa Boulangeri
Massööride liit kutsub kevadkonverentsile kuulama Melissa Boulangeri

Massööride liit kutsub kevadkonverentsile kuulama Melissa Boulangeri

Eesti Massööride Liidu konverentsil „Suure ja väikese inimese keha ning vaim“ 4. mail Tallinnas esinevad kanadalanna Melissa Boulanger ja Moskva logopeed Jelena Krauze.

EML-i kevadkonverents on oodatud sündmus massööride, füsioterapeutide ja tervisehuviliste seas. Ühepäevane terviseüritus keskendub sel korral laste ja täiskasvanute kehale ja vaimule. Huvitavad õpitoad ja loengud, mida viivad läbi oma eriala praktikud, annavad lisaväärtuse igaühele.

Päeva alustab Myfitnessi personaaltreener ja massöör Raul Köster praktilise töötoaga “Massaaži- ja liikumisteraapia kaela, õlavöötme ja alaselja vaevuste korral“. Raul on üheksakordne Eesti meister jõutõstmises.

Valuteemadel jätkab kõnelemist Tallinna Medicumi Valuravi keskuse psühholoog Anastassia Murašina teemaga “Valu mõju psüühikale”.

Jelena Krauze tutvustab loenguga „Logopeedilise massaaži kasutamise võimalused lapse kõnehäirete korral“ põhjalikult oma metoodikat.

Kevadkonverentsi lõpetab Melissa Boulanger teemaga „Massaaži kasutamise võimalused erivajadustega laste arengus“. Tema tehnikat MEBP on tunnustanud Eesti teadusministeerium.

Konverentsil on tõlge vene ja eesti keelde.

Soovi korral on võimalik osta pilet ka eraldi loengutele.

Head Uudised GoodNews