1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Mai-Agate Väljataga: kätte jõuab uue DNA-ga inimeste ajastu!
Mai-Agate Väljataga: kätte jõuab uue DNA-ga inimeste ajastu!

Mai-Agate Väljataga: kätte jõuab uue DNA-ga inimeste ajastu!

Maahinge Sündmused korraldab 22. jaanuaril Tao Keskuses Mai-Agate Väljataga loengu teemal „Inimese uus DNA”.

Aasta 2019 toob endaga kaasa uue ajastu inimese. Uues DNA-s toimuvad geenilised protsessid erinevate ensüümide vahel. Tänu sellele on muutunud inimeste omadused. Enne oli inimestel 64 koodi, mis lõi inimesele teatud omadused. Nüüd on paljudel inimestel 81 koodi. Tekkinud on 17 uut koodi. Need on uued inimlikud omadused, mis olid inimestel vanasti olemas.

Kuidas ja mismoodi uus DNA kellelgi käivitub, on isemoodi. Kui inimene endaga vaimsel tasandil tööd teeb, võib ta üllatuda uutest omadustest ja potentsiaalist, mis temas avalduvad.

Loomingupotentsiaal toob nn uuele inimesele selgeltkuulmise, nägemise, teadmise ja tundmise. Lisandub telepaatia, dislotseerumine, kineetiline energia jm.

See tähendab, et alanud on südameajastu. Pime ehk valedeajastu on lõppemas ja asendub läbipaistva ehk tõeajastuga. Kellele valed ja vassimine püha, tunneb uue ajastu saabumisega ebamugavust ja võib kogeda keha füüsilisi vaegusi. Uue inimese füüsiline keha muutub.

Südameajastu koondab kõik tšakrad südametšakrasse. Südametšakra paisub suureks. Teised tšakrad kahanevad väikseks kui nööpnõel.

Uus DNA käivitab meie tahtest olenemata inimeses uue evolutsiooniprotsessi. Protsesss loob inimestele uued organid, nt vana harknääre hakkab uuesti 100-protsendiliselt tööle. Uus organ soolekinnisti on juba osadel inimestel kõhtu kasvanud ja arstid seda oma silmaga näinud. Idameditsiinis puuduvad sellel organil täna veel punktid.

Täpsem info SIIT!

Head Uudised GoodNews