1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD VIDEOD! Kuula, millised on rahulauljatar Tina Malia enimkuulatud lood!
LISATUD VIDEOD! Kuula, millised on rahulauljatar Tina Malia enimkuulatud lood!

LISATUD VIDEOD! Kuula, millised on rahulauljatar Tina Malia enimkuulatud lood!

31. augustil toimub KuMu Auditooriumis kontsert “An Evening with Tina Malia in Tallinn”. Sellel esinev lauljatar Tina Malia võitis 2016. aasta Ülemaailmse Rahu Laulu auhinna neljas kategoorias, tema loomingu aluseks on soov harmoneeruda Emakese Maaga, tehes seda läbi kunsti, tervise, hariduse ja muusika.

Tina Malia kirjutab laule, laulab, mängib erinevate pillidel ja produtseerib oma loomingut. Tema häält on võrreldud õrnuse poolest ingli ohke ning võimsuse poolest ookeani mühaga.

Tema häält on võrreldud õrnuse poolest ingli ohke ning võimsuse poolest ookeani mühaga.

Tina võitis tunnustust pärast oma esimese plaadi “Shores of Avalon” esitlust ning asus siis koos loitsija Jai Uttaliga jätkama sanskriti mantrate spirituaalset traditsiooni. “Muusikal on võime vabastada süda, kõrgendada hinge ja ühendada kogukonnad üle kogu maailma. Kui me koguneme, et koos laulda, tantsida, palvetada ning mäletada meie ühtekuuluvust elu ja üksteise vahel, oleme võlutud armastusest, mis liigub läbi heli,” räägib Tina Malia.

Tina Malia: Kui me koguneme, et koos laulda, tantsida, palvetada ning mäletada meie ühtekuuluvust elu ja üksteise vahel, oleme võlutud armastusest, mis liigub läbi heli.

Lauljatar on teinud koostööd poplauljaga India.Arie, loitsimisartistidega Deva Premal & Miten, maailmamuusika lemmikute Omar Faruk Tekbileki ja Idan Raicheliga, EDM trailblazeri, Bassnectari ning laulukirjutaja Kenny Logginsiga.

Tema TOP lood on järgmised! 

Tina Malia “Heal This Land”

Tina Malia “Serendipity”

Tina Malia “Way Home”

Tina Malia “Sarva Mangala”

Tina Malia “All Through The Night”

Tina Malia “Gayatri Mantra”

Tina Malia “The Lost Frontier”

Piletid Tina Malia Tallinna kontserdile on müügil Piletilevis

Head Uudised GoodNews