1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Lisatud parimad videod! Maagilise lauljanna Peruquois` hääl päästab valla naiselikkuse väe
Lisatud parimad videod! Maagilise lauljanna Peruquois` hääl päästab valla naiselikkuse väe

Lisatud parimad videod! Maagilise lauljanna Peruquois` hääl päästab valla naiselikkuse väe

5. oktoobril kell 19 esineb Tallinnas Vene Kultuurikeskuses vokaalijumalanna Peruquois uue live-programmiga “Armunud Naised” ehk “Woman in Love”.

Peruquois’ sügavas ja kaunis hääles on vägi peatada aeg ning avada väravad müsteeria voogudele. Helilooja ja tekstikirjutajana väljendab ta kirglikult tõelist inimeseks olemist, igatsust armastuse allika ja täieliku ärkamise poole. Alustanud jazzmuusikaga ning hiljem põimides põlisameeriklaste, klassikalise India, Lähis-Ida ja kaasaegseid elekroonilisi helisid, on ta jõudnud enda isikupärase stiilini.

Peruquois` hääles väljendub ürgse naiselikkuse heli hing, mis pärjab ta tiitlitega nagu “Püha naiselikkuse hääl”, “Emakese Maa hääl” ja “Helisev Jumalanna”. Olles tuuritanud üle kogu maailma juba aastast 1997, näitab ta säravat valgust iga kuulaja hinge koduteele. Peruquois on selliste sügavate praktikate looja, nagu seda on “Vocal Yoga” ja “Vocal Tantra”.

3. ja 4. juunil toimus Estonia teatri kammersaalis maagilise lauljanna ja šamaanitari Peruquois´ kahepäevane intensiivseminar “Ürgne naise olemus”. Sellised Peruquois´ seminarid on loodud naiselikkuse jõustamiseks praegusel suurte muutuste ajastul, kus ta jagab iidseid müstilisi praktikaid, et naistes ärkaks naiselik ilu ja jõud, avaneks loovus ning sisemine võime luua just sellist elu, nagu nad soovivad. Läbi armastuse aitab Peruquois avalduda sel uuel tsüklil, sel uuel lainel, mis toob endaga kaasa maailma tõelist ilu, kirge ja valgust, ärganud, eneseteadliku ning ennast teostanud naise väljendusena.

Maailmas on vähe asju, mis on ilusamad, sügavamad ja vägevamad kui naine, kes elab täielikult oma naiselikus olemuses. Avatud elule, kohal iseendas, ühendatud Maa maandava väljaga, võtab sisemise väe leidnud naine täielikult vastu oma sünnipärased anded kui ajatu kingi, millega loodus teda on õnnistanud. Läbi usalduse ja pühendumuse loob ta võimaluse muutusteks ning sügavalt inspireerivateks ja rahulolu toovateks kogemusteks. Kõike seda pakub Peruquois läbi oma laulude ja õpetuste.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis!

Kuula Peruquis` TOP 5 lugu Youtubeis!

1. Peruqois – Be Yourself 

2. Goddess of Earth, Love and Beauty – She by Peruquois 

3. True Love: Beloved I am Calling You – Peruquois

4. Русская Душа/Russian Soul – Перукуа/Peruquois (Австралия) 

5. Priestess, Goddess, Woman – Peruquois 

Head Uudised GoodNews