1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. LEIA ÕNN ENDA SEES I Vabastav hingamine aitab saavutada sisemist õnne
LEIA ÕNN ENDA SEES I Vabastav hingamine aitab saavutada sisemist õnne

LEIA ÕNN ENDA SEES I Vabastav hingamine aitab saavutada sisemist õnne

Tasakaalukeskuse hingamisterapeudi Monika Palmi sõnul on õnn sisemine seisund, mida mõjutavad meie mõtted, tunded, emotsioonid, uskumused, elustiil, suhtumised ja kehas toimuvad biokeemilised protsessid, mis mõjutavad meie õnnetunnet. “Mis siis, kui sa oskaksid juhtida neid mehhanisme, mis mõjutavad võimet olla õnnelik või tunda õnnetunnet?” küsib Monika. Kui oled rõõmsas meeleolus ja õnnelik, mõjutab see su heaolu, tervist, tahet, motivatsiooni ja produktiivsust.

Tasakaalukeskuses toimub vabastav hingamine kristallidega “Õnnelik keha, õnnelik mina”, kus räägitakse õnnetundega seotud neurokemikaalidest, mida keha toodab, mis on tuntud õnnehormoonidena. Saadakse teadlikuks, kuidas mõjutavad uskumused võimet olla õnnelik. Räägitakse seostest uskumuste ja õnnehormoonide vahel. Vabastatakse õnnetunde tekkimist ja õnnehormoonide tootmist takistavad uskumused, luues ruumi heaolule ja sisemisele õnnele.
Õpid lihtsad viisid, kuidas lisaks hingamisele toetada igapäevaselt õnnetundes olemist.

Hingamisõhtud toimuvad Tartus teisipäeviti: 4. augustil, 11. augustil, 18. augustil, 25. augustil ning Tallinnas kolmapäeviti: 5. augustil, 19. augustil, 2. septembril ja 16. septembril. Osaleda saab ka online’is.

Vajalik on eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Oodatakse nii algajaid kui ka kogemustega hingajaid.

Lähemalt hingamisõhtute kohta saab uurida Facebookist!

Kui soovid ühineda Monika Palm hingamisteemalise grupiga, siis saad seda teha Facebooki grupis.

Head Uudised GoodNews