1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Laulmine muudab sind õnnelikumaks
Laulmine muudab sind õnnelikumaks

Laulmine muudab sind õnnelikumaks

Simrit Kaur Live 10.09 kontsert toimub Vaba laval.

Kõigepealt oli sõna. Ja sõnal on suur jõud.

Kui sa lood positiivseid sõnu, tunned armastust.

Kui sa lood negatiivseid sõnu, tunned vihkamist.

Laulmine on kõige lihtsam viis ennast ülendada, sest sa lood ühenduse oma hingega. Vaadake kasvõi sünnipäevapilte – inimesed säravad teistmoodi, kui nad laulavad sünnipäevalaulu (ja see ei ole küünalde pärast).

Laulmine aitab meil lihtsal viisil eemaldada igapäevased piirangud. See viib meid tagasi aega, kus tegime erinevaid hääli ainult rõõmu pärast.

Ja siin ei ole midagi pistmist viisi pidamisega. Kõik inimesed oskavad laulda (kuni neile öeldakse, et nad ei oska ja nad ei tee seda enam kunagi).

Lihtsalt tuleb oma suu avada ja helid välja lasta. Ja kui sa oled piisavalt kaua seda teinud, siis su kurgutśakra avaneb, ühendub südamega ja sa hakkad viisi pidama, sest katkine sild nende vahel saab terveks.

Foto: Pixabay

Su hääl hakkab laulma su hinge laulu. Ja kui sa hakkad oma häält hindama, siis sa imestad, kui kiiresti su elu võib muutuda.

Sest oma häälega lood sa enda maailma. Inimestele ei ole antud küüniseid, sõrgu või okkaid, et ennast kaitsta. Meile on antud meie hääl ja see on võimsaim füüsiline tsenter, mis meil on. See on piiramatu, absoluutne, võimsaim kaitse.

Isikliku maailma loomise juures on lisaks häälele sama oluline sõnum, mida sa edastad ja kuidas sa seda edastad.

Su hääl hakkab laulma su hinge laulu.

Pole oluline, kes sa oled, oluline on, kuidas sa oma sõnumit edastad!

Kui su sõnadel on tugevust, lõpmatuse tarkust, vooruslikkust ja sa väärtustad neid, siis see muudab sind suurepäraseks.

Kui sa oma sõnu ei väärtusta, siis sinul ei ole väärtust.

Inimesena kujuneb su väärtus läbi su sõnade.

Ning sõna muudab sind.

Sa võid teha katse järgmine kord, kui sul on paha tuju või oled stressis. Hakka laulma oma lemmiklaulu ja jälgi, mis sinus muutub.

Targad mehed palju sajandeid tagasi uurisid sõna- ja heliteadust väga pikalt ja tähelepanelikult. Ning nad jõudsid järeldusele, et teatud sõnakombinatsioonide rütmilise laulmise ja kordamisega on võimalik muuta enda meeleseisundit, tervist ja mõttemustreid.

Neid sõnadekombinatsioone nimetatakse mantrateks.

Teatud sõnakombinatsioonide rütmilise laulmise ja kordamisega on võimalik muuta enda meeleseisundit, tervist ja mõttemustreid.

Foto: Pixabay

Man – tähendab meelt, tra – laine / liikumine. Meelelaine, meele vibratsioon.

Ja kui sa kuulad või kordad endale mantrat, siis see mõjub läbi kurgulaes olevate meridiaanipunktide, läbi mantra tähenduse, läbi energiamustri, mida mantra laulmine loob, läbi rütmi ja läbi naadi (helivibratsioon).

Kui sa neid õieti kordad, siis need aktiveerivad närvisüsteemi ja aju ning lubavad sul oma seisundit muuta.

Ka see, kui sa endale kordad, et “mul pole aega”, “seda ei juhtu kunagi”, “ma ei oska”, on mantra ja selle tulemus on seisund, kus asjad ei juhtugi kunagi ning oskus ja aeg samuti ei tule.

Sõnu ei saa tagasi võtta. Iga sõna ja silp mõjutab sind ja su ümbrust. Seega vali sõnu hoolega. Ka neid, mida sa endale mõttes kordad. Ära lase emotsioonidel endale vastupidist reaalsust luua.

Proovi endas hääl lahti saada.

Sest me elame selle järgi, mida mõtleme ja ütleme.

Suurepärane võimalus iidseid tervendavaid mantraid modernses helistikus kuulda on 10. septembril Tallinnas Vabal Laval (toimumiskoht muutus tehnilistel põhjustel). Võrratu Simrit on maailmatasemel mantrate ja helijooga meister. Temaga koos viibida ruumis, kus ta loob häälega helivibratsioone, on tervendav ja ülendav.

Sõnu ei saa tagasi võtta. Iga sõna ja silp mõjutab sind ja su ümbrust. Seega vali sõnu hoolega.

Kohtume kontserdil.

Armastusega,

Mirell Merirand 

Head Uudised GoodNews