1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. KURSUS PÄRNUS! “Uskudes endasse” õpituba aitab enesehinnangut kõrgemale tõsta
KURSUS PÄRNUS! “Uskudes endasse” õpituba aitab enesehinnangut kõrgemale tõsta

KURSUS PÄRNUS! “Uskudes endasse” õpituba aitab enesehinnangut kõrgemale tõsta

Uskudes endasse4. veebruaril kell 10-13 toimub Pärnus Maarja Magdaleena Gildis “Uskudes endasse” õpituba, mis tutvustab erinevaid praktilisi harjutusi ning meetodeid, kuidas igaüks saab ise oma enesehinnangut toetada ning positiivset minakuvandit luua.

See, et palju asju on kinni meie mõtlemises, teab igaüks. Aga kuidas täpsemalt ja mil moel seda muuta — seda saab teada ning proovida just selles õpitoas. See on enesehinnangutreening.

Õpituba viib läbi holistilise regressiooni terapeut Kaidi-Ly Välb, kes antud teemade käsitlemisel tugineb oma klienditööle ning tutvustab sealjuures praktilisi harjutusi, mida iga osaleja saab hiljem iseseisvalt rakendada. Need harjutused aitavad regulaarsel praktiseerimisel enesehinnangut toetada, positiivset minapilti luua (ning samas stabiliseerivad ka näiteks veresuhkru näitajad).

Õpitoa läbiviija tutvustab oma praktilise terapeudikogemuse näitel diabeedi ning madala enesehinnangu vahelisi seoseid. Kindlasti ei saa kinnitada hüpoteesi, et madal enesehinnang on diabeedi ainuke algpõhjus. Küll aga on leidnud kinnitust tõsiasi, et diabeetikutel on madal enesehinnang, seega seosed nende kahe vahel on ilmselged. Millised seosed täpsemalt ning kuidas ennast selle teadmise juures aidata — sellest kõigest saab aimu käesolevas õpitoas.

Energeetiline panus õpitoas osalemise eest on 15 eurot. Tasuda saab kohapeal sularahas või enne sündmuse toimumist MTÜ Läbi Tähevärava kontole EE851010220123453016. Vajaduse korral saab korraldaja väljastada arve. Osalemiseks on vaja saata e-kiri kaidily.valb@mail.ee, kus nimetate ära sündmuse toimumise kuupäeva ja osaleja nime.

Head Uudised GoodNews