1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Kuidas valida ja valmistada ohutuid tervislikke toite
Kuidas valida ja valmistada ohutuid tervislikke toite

Kuidas valida ja valmistada ohutuid tervislikke toite

Kuidas valida ja valmistada ohutuid tervislikke toiteRaamat „Tervisetoidu piibel“ aitab muuta suhtumist poeriiulitel olevatesse toiduainetesse.

Kas maailmas, kus veised on täis kasvuhormoone, tomatid on geneetiliselt muundatud ja kalad kloori sisse kastetud, võid julgesti süüa toidupoodides müügil olevaid tooteid? Neile, keda see küsimus vaevab, on „Tervisetoidu piibel“ põhjalikuks teejuhiks, mis aitab osta ja valmistada tervislikku toitu.

 

 

 

Raamatus on:

  • Uusimad avastused seoses toidu kiiritamise, pestitsiidide, väetiste, kunstlike toidu lisaainete ja antibiootikumidega. Neist teadlik olles saad vähendada ohtu oma tervisele, mis meid paljude toitude näol varitsevad.
  • Lihtsad selgitused seoses õlide, suhkrute, teraviljade, liha, puuviljade, köögiviljade ja piimatoodete rolliga tervislikus toitumises, mis aitavad hoida raha kokku ja samas muuta su toidulaua tervislikumaks.
  • Tabelid ja kastid, millest leiad kiiresti üles kõikvõimaliku kasuliku info, alates sellest, kui palju rasva on su lemmikjuustus, kuni selleni, kui palju peaks purgitäies kanasupis liha olema.
  • Üle 100 lihtsa ja kiire retsepti, tänu millele on kerge valmistada maitsvaid, toitvaid ja tervislikke eineid.

Allikas: Ersen

Head Uudised GoodNews