1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Kuidas sünniaeg toob nähtavale teie eluplaani?
Kuidas sünniaeg toob nähtavale teie eluplaani?

Kuidas sünniaeg toob nähtavale teie eluplaani?

Teie varjatud sümmeetriaSee raamat on Hiina meditsiini põhimõtetel põhinev lihtne ülevaade sellest, kuidas kõik siin maailmas on omavahel seotud ja kuidas me sünnime siia ilma sisemise kavandiga, mis määrab ära meie loomuse ja selle, kuidas meie elu võib erinevates etappides kulgeda. Hämmastav on teada saada, et see sisemine kavand, meie varjatud sümmeetria, on peidus meie sünniajas ja väljendatav kõigest kolme numbrina, millest igaüks annab aimu mingist meie elu aspektist. Numbrite tähendused on lahti kirjutatud arusaadavalt ja kirjeldused on üllatavalt paikapidavad.

Siit raamatust saadud teadmised aitavad lugejal teadlikumalt oma elu kujundada lähtuvalt oma tugevustest, kalduvustest ja võimetest isiksuse ja emotsioonide tasandil, võimaldades tal mõista ka tema elu väljakutseid ja tõelist kutsumust. On imekspandav, kui palju infot võib kätkeda endas sünniaeg. Ja vähe sellest, see annab vihjeid, kuidas igas eluetapis vooluga kaasa minna ja mida silmas pidada, et elada oma elu õnnelikult ja saada üha rohkem selleks, kelleks me siia maailma oleme tulnud.

Päeval, mil sündisite, varustati teid plaani ja eesmärgiga – peente mustritega, mida te saate lugeda, et näha, kes te tegelikult olete ja milline on teie tõeline kutsumus. Ja nii nagu teie isiklik kaart, loodi ka teie elurännaku iga faasi kavand sündimise päeval.

See iidsetel Hiina tasakaalustamis- ja tervisepõhimõtetel põhinev raamat aitab mõista oma varjatud sümmeetriat – keerulist sisemist kavandit, mis mõjutab seda, kes te olete ja kuidas teie elu kulgeb. See raamat ei räägi astroloogiast ega numeroloogiast, vaid põhineb tuhandete aastate pikkusel uurimistööl aja liikumisest loomulike mustritena, mis teid põhjalikult mõjutavad. Te võite kasutada neid teadmisi selleks, et teha kindlaks elukogemusi läbivad teemad, pääseda ligi oma peamistele tugevustele, leida kestvat armastust ja teha siin maailmas nii head tööd kui võimalik.

Jean Haner näitab teile, kuidas sõita laineharjal, selle asemel et oma elus vastuvoolu võidelda, kasutada parimal viisil ära tulevastel aastatel saabuvat ning mõista, miks asjad läksid minevikus nii, nagu läksid. Jean suunab teid selgust saama, kelleks te siia tegelikult tulite, ära tundma kõigi teie teele tulijate tõelist loomust ja vabanema vanadest piirangutest – et luua elu, mis on täis teadlikku elujõudu, rõõmu, muretust ja armastust.

Head Uudised GoodNews