1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kuidas pääseda ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis?
Kuidas pääseda ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis?

Kuidas pääseda ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis?

Tallinnas toimub 1.-3. maini seminar, kus kõnelevad Brandon Bays ja Arnold Timmerman. Tegemist on rännakumeetodi praktilise seminariga, kus õpitakse seda meetodit kasutama ja saadakse isiklik kogemus sellest. Seminar on mõeldud kõigile: nii inimesele, kes pole kunagi vaimse praktikaga tegelenud, kui ka sellele, kes on terapeut ükskõik mis vanuses. „Rännakumeetod sobib väga hästi inimestele, kellel on mingisugused terviseprobleemid, emotsionaalseid keerukusi, depressioon, raskusi tunnete tundmisega, korduvad mustrid elus,” ütles korraldaja Irene Kaljuste. „See seminar on oluline, sest annab tööriistad, kuidas kogeda emotsioone elutervelt, mitte alla suruda. Samuti aitab see vabaneda minevikutraumadest, mis on kehasse talletunud ja põhjustanud emotsionaalse sulgumise.”

Rännakumeetod sobib väga hästi inimestele, kellel on mingisugused terviseprobleemid, emotsionaalseid keerukusi, depressioon, raskusi tunnete tundmisega, korduvad mustrid elus.

Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja ja meele-keha tervendamise ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse teda tabanud ebaõnne tõttu: 1992. aastal diagnoositi tal hiigelsuur kasvaja, millest sai alguse erakordne eneseotsingu, transformatsiooni ja tervenemise teekond. Sellel teekonnal avastas ta viisi, kuidas pääseda vahetult ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis.

Brandon Bays

Bays pani kogemuse kirja ja andis välja raamatu “Rännak”, millest sai rahvusvaheline menuk. Igapäevatöös inimestega kasutavad seda paljud organisatsioonid, äriühingud, koolid, sotsiaalasutused ja valitsusasutused.

„Brandon on väga võimas naine. Ta on käinud Eestis juba mitu korda, aga teda oodatakse endiselt. Minu isiklik kogemus on see, et kui tema on saalis, siis see ruum, mis seal tekib, aitab väga võimsalt pinnale tuua ja vabastada kõike seda, mida me enam ei vaja,” selgitas Kaljuste.

Piletid tulevad müüki 1. detsembril, kuid avatud on eelregistreerimine.

 

Head Uudised GoodNews