1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kuidas liituda Isvara Joogakooli 1. taseme joogakursusega?
Kuidas liituda Isvara Joogakooli 1. taseme joogakursusega?

Kuidas liituda Isvara Joogakooli 1. taseme joogakursusega?

4. novembril toimub Isvara Joogakooli 1. taseme sissejuhatav joogatund kõigile, kes soovivad juba käimasolevate 1. taseme kursustega liituda, et saada kätte algteadmised. 1. taseme kursus on üles ehitatud nii, et grupiga võib igal ajal liituda.

1. taseme joogakursus koosneb ühtekokku 49 tunnist, mis sisaldavad nii teooriat kui ka joogapraktikat. Kursuse lõppedes oled tuttav tervelt 20 suurepärase hatha-jooga asana ehk kehapoosiga ning oled saanud põhjalikud alusteadmised energiast, universumist, inimesest ja nendevahelistest seostest.

Tundide teoreetilises osas räägitakse, miks, mida ja kuidas teha ning tutvustatakse erinevaid asana’sid, puhastustehnikaid kriya’sid, keskendumis- ja meditatsioonitehnikaid. Õpetatakse joogafilosoofia moraali ja eetikat ehk yama’sid ja niyama’sid, mis puudutavad oma universaalsuses iga inimest olenemata ajastust ja kultuuriruumist ning mis on algselt kirja pandud suure joogameistri Patandžali poolt tema kuulsates joogasuutrates. Käsitlemisele tulevad teemad energia polaarsusest, inimese viiest kehast, tšakratest, jooga kaheksast astmest, erinevatest joogaharudest, tervendamisest, taimetoitlusest ja makrobiootikast, karmajoogast (jooga läbi tegude) ja nidra-joogast (teadliku une jooga).

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews