1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kristallkamber taastab sinus sügava sisemise rahu ja tasakaalu
Kristallkamber taastab sinus sügava sisemise rahu ja tasakaalu

Kristallkamber taastab sinus sügava sisemise rahu ja tasakaalu

Foto: Kristallikoda
Foto: Kristallikoda

Eestis välja mõeldud ja valmistatud kristallkamber aitab parandada ja taastada nii füüsilist kui ka vaimset tervist.

Lea Dali Lion kirjeldab Kristallkambri seanssi: „Mina kogesin seal n-ö energeetilist massaaži – kummalist tunnet, kus mu keha lebas füüsiliselt täiesti paigal, aga ometi tundsin, kuidas mu keha ja organid justkui ringi liikusid. Kristallkamber pani mu keha energeetika kiiremini liikuma, aktiveeris mu keha tšakrad, viies mu keha tasakaalu. Pärast valdas mind selline õnnis tunne.”

Foto: Kristallikoda
Foto: Kristallikoda

Kristallkambri ehitamiseks kulus umbes 200 000 kristalli. Kambri seintes ja laes on esindatud mäekristall, ametüst, sodaliit, roosa kvarts, tsitriin, karneool ja suitskvarts. Kristallkambri seansi ajal lastakse läbi kristallide lisaks ka eri tooniga valgust. Teraapia põhineb kristallide eri tüüpi kristallvõre vibratsioonidel, mis mõjutab nii inimese organismi kui ka energiavälja.

Kristallikoja loojateks ja juhtideks on Kalle Landra ja Priit Valk. Kalle Landra sõnul on kambri mõju sõnadega raske edasi anda, kuid tuntavalt mõjub kamber juba selle uksel seistes. „Piisab mõnest sekundist kambri uksel seismisest, et tajuda kambri mõju. Mõnel inimesel hakkab pea ringi käima, mõni tunneb koheselt lihaste lõdvestumist, mõni tunneb kõikehaaravat sisemist rahu, mõnel lihtsalt pisarad voolavad. Igale inimesele mõjub kamber erinevalt, kuid piisab 20-minutilisest kambris viibimisest, et saada täielik teadmine, mida kamber inimesele pakkuda suudab,” selgitavad Kalle ja Priit, kes kõik kambrite kristallid oma käega paika on ladunud.

Foto: Kristallikoda
Foto: Kristallikoda

Kristallkambriga tutvumiseks piisab 20-minutilisest seansist, kuid kõige mõjusam seansi pikkus on 40 minutit ja seda saab soovi korral nautida nii üksi kui ka kaaslasega. Täiendava võimalusena võib kaasata ka terapeute. Kristallikojas pakuvad oma teenuseid ilu- ja hingetervise terapeut Katrin Kalvi, tantra terapeut Katrin Silman, keha ja hinge terapeut Maria Helena ning ravimassaaži tehnikaid teeb Kaido Kullam. Lähiajal on salongiga liitumas veel teisigi tervendajaid.

Head Uudised GoodNews