1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KELLELE MEDITEERIMINE SOBIB? Mediteerimisega võivad tegeleda igas vanuses inimesed
KELLELE MEDITEERIMINE SOBIB? Mediteerimisega võivad tegeleda igas vanuses inimesed

KELLELE MEDITEERIMINE SOBIB? Mediteerimisega võivad tegeleda igas vanuses inimesed

Veet Mano6Juba sel reedel algab Veet Mano Talvelaager, kus ühe laagri tegevusena viiakse läbi ka meditatsioone. Millega on aga mediteerimise puhul täpsemalt tegu? Kellele mediteerimine sobib? Kas kõik saavad sellega hakkama?

Mediteerimisega võivad tegeleda igas vanuses inimesed. Kuni inimene on võimeline piiranguteta liikuma, sobib enamiku Osho meditatsioonide praktiseerimiseks iga vanus. Nooremad inimesed armastavad harilikult kõiki Osho meditatsioonide erinevaid tehnikaid, eriti neid, mis hõlmavad liikumist ja eneseväljendust.

Kui inimene on aga liikumispuudega, siis ka sellele on mõeldud. Kuna Osho meditatsioone on mitut tüüpi, mõned neist väga aktiivsed ja teised niisugused, mis nõuavad üksnes aeglasi, pehmemaid liigutusi, saavad igas vanuses inimesed valida enda kehalisele tervisele ja võimetele kõige sobivamad tehnikad.

Veet Mano peab oluliseks, et inimesed mõistaks, et meditatsioonid on erinevad ja mõjutavad erinevaid energiaid erineval moel.

“Kui oleme mõnda aega eksperimenteerinud ja harjutanud, leiame just need meditatsioonid, mis sobivad meie konkreetse meeleoluga, meie energeetilise seisundiga, mille töö või pereelu on loonud, või tunduvad sobivat mingi nimetu sisemise igatsusega,” ütleb Mano.

Toome lugejateni Veet Mano selgitusi mediteerimise kohta.

  • Mediteerimine annab meile uue väe, uue armastuse!
  • Mediteerimine on tervislik.
  • Igal inimesel on väga erilised võimed. Osho meditatsioonid muudavad kõik, kes nendega tegelevad, tugevamaks ja sensitiivsemaks. Igaühel on sees nii tohutult väge. Kõigis on olemas võime muutuda äärmiselt intuitiivseks ja asju sügavamalt näha.
  • Mediteerimine on justnagu rikkumata ja terve teadlikkuse praktiseerimine.
  • Inimene, kes hakkab mediteerima ja ennast tervendama, omandab kahtlemata rohkem väge oma elu navigeerimiseks ja tema elus on rohkem rõõmu, edu ja armastust.
  • Mediteerimine avab inimeses sisemise värskuse ja elujõu, mis muudab igapäeva tööelu rahulduspakkuvamaks ja meeldivamaks.
  • Inimestel on vaja mediteerida, neil on vaja tagasi saada emotsionaalne tasakaal ning õppida seda tasakaalu hoidma. Paljud inimesed ei vaja enamiku oma psühholoogiliste hädade leevendamiseks mitte mingeid ravimeid. Kui inimesel on probleem ja ta hakkab seda ainult ravimitega kõrvaldama, siis pikaajalises plaanis see ei toimi.
  • Meditatsioonide kogu eesmärk on äratada meie sügavamas sisemuses selgus ja palju muudki.
  • Inimestes, kes pühendavad lisaenergiat armastamiseks, mediteerimiseks, tervise ja heaolu edendamiseks, on sügav mõistmine.
  • Kui sul on emotsionaalsed probleemid või suhteprobleemid, siis meditatsiooni õppimine on suur samm neist vabanemise poole.
  • Mediteerimine loob meie ümber selgema ja tasakaalustatuma energiavälja.

Veet Mano näib justkui olevat Eestiga eriliselt seotud, sest ta leiab ikka ja jälle tee Maarjamaale ning juba 04. detsembril ootab ta uusi ja juba tuttavaid sõpru kaunis kohas Pärnumaal nimega Jõulumäe Tervisespordikeskus.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews