1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. KARMA JA TAASSÜND! 10 inspireerivat elutarkust karma ja taassünni kohta
KARMA JA TAASSÜND! 10 inspireerivat elutarkust karma ja taassünni kohta

KARMA JA TAASSÜND! 10 inspireerivat elutarkust karma ja taassünni kohta

OLYMPUS DIGITAL CAMERABarbara Martin ja Dimitri Moratis paljastavad raamatus “Karma ja taassünd” elu teisel pool sündi ja surma. Raamat põhineb isiklikel uurimistel, selgitades mis meid ees ootab, ja jahmatamapanevatel selgeltnägijate kogemustel vaimsetest maailmadest.

Teos on nii praktiline käsiraamat karmatsükli kohta kui ka vaimsete tasandite ülevaade ja kirjeldus sellest, kuidas reinkarnatsioon toimub.

Mis asi karma on? 

Sõna karma on tuletatud sanskriti juurest kr, mis tähendab “teha, luua”. Karma on seotud füüsiliste, mentaalsete, emotsionaalsete tegudega. Karmale järgneb alati selle vili vipaka või phalam (minevikus sooritatud tegude tulemus).

Toome lugejateni 10 inspireerivat elutarkust raamatust karma ja taassünni kohta.

  • Mida varem elate kooskõlas loodusseadustega, seda sujuvamaks teie elu kujuneb ja seda rohkem suudate saavutada.
  • Kuigi meil kõigil on oma saatus ja me peame elama vaimsete ja füüsiliste seaduste raames, eksisteerib siiski ka vabadus elu suure loova plaani täitmises.
  • Valik on eesõigus selekteerimisele. On teie valik, kas olla töökas või laisk, aus või valelik, rõõmus või kurb, armastav või julm, püüelda kõrgemale või püherdada mineviku viletsuses jne. Keegi ei saa seda õigust teilt võtta, kui te ise ei lase. Vaatamata olukorrale on alati teie valik, kuidas käitute.
  • Valikule järgneb tagajärg. Valikuid langetades seisate silmitsi tulemustega – kas heade või halbadega. Nii kasvatate iseloomu ja õpite eristama head halvast.
  • Õigete valikute langetamine ei ole lihtne. Alati ei suuda te ära tunda parimat teguviisi ja mõnikord teete valikuid, mis teid kahjustavad. Ometi, järk-järgult, kogemuste, katsetuste ja vigade abil saate te küpsemaks ja õpite eristama.
  • Peaksite olema julge, et asetada suures plaanis elu tähtsamale kohale kohale kui teie enda inimlikud soovid. Iga päev näete paljut, mille poole inimlik tahe teid magnetina tõmbab, viies teid niimoodi vaimselt rajalt kõrvale. Need on ahvatlused, millest peate keelduma, et jõuda vaimses mõttes tippu.
  • Põhjuste ja tulemuste seadus ütleb, igale meie teole järgneb paratamatult ka tagajärg.
  • Kui käitute destruktiivselt, viite oma loomuliku seisundi tasakaalust välja. Negatiivne väljendusviis vibreerib läbi iga teie elukanga kiu, jättes sinna jälje ja põrgates siis tagasi saatja suunas.
Head Uudised GoodNews