1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. KAARDID RÄÄGIVAD! Merike Karro avab Kristallitempis Taro kaartide saladused
KAARDID RÄÄGIVAD! Merike Karro avab Kristallitempis Taro kaartide saladused

KAARDID RÄÄGIVAD! Merike Karro avab Kristallitempis Taro kaartide saladused

merike-karroEsmaspäeval, 7. novembril kell 18-20.30 toimub Taevas ja Maa keskuse Kristalltemplis Merike Karro Taro kaartide koolitussarja järjekordne õpetamine. “Esimesel korral tegime ülevaate kaardimaailmast ja tutvusime Taro kaartide esimese kaardiga, milleks on narr. Edaspidistel koolitustel sukeldume süvitsi igasse kaarti eraldi ja vaatame, mida kaardid kõnelevad. Läheme kaugemale ja sügavama infoni, kui tavalised kaardiõpetused räägivad. Iga koolituspäeva lõpus teeme ladumise.

Kui oled huvitatud, mida kaardid kõnelevad ja kuidas nendega töötada, siis on see kursus just sulle,” ütleb Merike Karro koolituse tutvustus. “Teeme igale kaardile eraldi ühismeditatsiooni. Kui sa esimesel korral ei käinud, saad liituda järgnevatel koolituspäevadel, sest igal kursusel on vaatluse all uued kaardid. Soovi korral võid kaasa võtta oma kaardipaki.”

Merike Karro on Taro`t nõustaja, kvantterapeut, India pea- ja näomassaaži ICM praktik ja koolitaja. Tema tõsisemad enesearengu õpingud algasid 2008. aastal, kui Merike astus Tartus Intuitiivteaduste kooli, mis andis talle teadmised bioenergeetikast. Taro´t kaartide maailma tutvustas Merikesele Margit Kuldsaar aastatel 2009–2010. Lisaks on Merike läbinud India pea- ja näomassaaži ICM baaskoolituse Inderjit Parwana juhendamisel ja kvantpuudutuse koolituse Sirje Nousiaineni juhendamisel. 2011. aastal alustas ta bioenergeetika kursustega Mati Kiisleri juures. Merike on õppinud ja läbinud erinevaid kursuseid ja seminare Sank Peterburi Biotsensoorse Psüholoogia Instituudi õppejõudude käe all.

Järgmised kursused toimuvad 28. novembril ja 13. detsembril.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt!

Head Uudised GoodNews