1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA TÄNA! Meister Shantam Nityama ootab mehi ja naisi seksuaalse teadvuse äratamisele
JUBA TÄNA! Meister Shantam Nityama ootab mehi ja naisi seksuaalse teadvuse äratamisele

JUBA TÄNA! Meister Shantam Nityama ootab mehi ja naisi seksuaalse teadvuse äratamisele

Juba täna, 22. septembril, on huvilistel erakordne võimalus kohtuda Eestis meie aja tõelise meistri Shantam Nityamaga, kes on püha seksuaalsuse, teadliku suhte ja vaimse ärkamise alal maailma juhtiv õpetaja. Üritus nimega “Kui seksuaalsus ja suhestumine kohtub vaimse ja teadliku eluviisiga” toimub Mustamäe tee 17 Blissi majas algusega kell 18.

Läbi iseenda sisemiste protsesside on Nityamal võime efektiivselt vabastada sügavaid probleeme ja pakkuda toimivaid lahendusi, juhtimaks inimesi sügavamale sisemaailma. Ta on tõeliselt pühendunud teadvuse äratamisele ning naiste ja meeste vahelise autentse olemuse toetamisele.
See õhtu annab võimaluse koos tõelise meistriga kogeda kohaloleku väärtust ning muutusi vaimsuses ja spirituaalsuses. Iga kohtumine Nityamaga toob vaimse transformatsiooni kõige sügavamal tasemel. Õhtul keskendutakse grupi konkreetsetele huvidele.

Nädalavahetusel, 23. ja 24. septembril kell 10-17 teeb Shantam Nityama kursuse meestele ja naistele, mis on keskendunud olulisele sisetööle ning aitab meestel ja naistel luua baasi teadlikuks kohtumiseks. Avatud ja ausas töötoa õhkkonnas on loodud ruum sügavamal tasemel jagamiseks. Meie nõrkuste ja tugevuste sügava tunnustamisega aitab Nityama grupil tuua suhestumise kõrgemale tasemele, mis soodustab vaimset küpsust ja suuremat täitumust kõigis eluvaldkondades. Nityama pakub ka piiratud arvul kehatöö sessioone ja konsultatsioone Eestis ajavahemikul 20.-28. september.

Rohkem infot leiab SIIT

 

Head Uudised GoodNews